Noul Imperialism

Noul Imperialism - HARVEY David Trad.TUDOR Gabriel
Pret: 22,41 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roNoul Imperialism
Comanda acum "Noul Imperialism - HARVEY David Trad.TUDOR Gabriel" de pe libraria ishop la pretul de 22,41 lei
Descriere carte:
          "David Harvey a scris o carte profunda si mai ales tulburatoare. De trei decenii, scrierile sale nu au incetat sa loveasca in insuficienta unor conceptii si mentalitati potrivit carora orice exista, in mod automat si functioneaza. Harvey este un erudit radical; stilul sau este eliberat de clisee jurnalistice, abunda in date si notiuni indelung studiate. Din toate acestea a rezultat o carte intocmita cu maiestrie, a carei proza este accesibila, filonul narativ fiind unul de mare intensitate si dramatism. Noul Imperialism face un puternic rechizitoriu la adresa actualelor institutii ale puterii, oferind, in acelasi timp cu discernamant solutii despre cum ar putea fi shimbate aceste institutii.", Richard Sennett, Profesor de sociologie, London School of Economics                     "Penduland fara dificultate intre istorie, economie, geografie si politica, cu argumente convingatoare si o proza lucida, David Harvey plaseaza evenimentele contemporane intr-un context unitar si da un sens uluitorului vartej de evenimente sub semnul caruia pare sa stea inceputul mileniului III si in care suntem cu totii prinsi. Conceptul sau de acumulare prin deposedare  va face istorie. Noul imperialism este o lucrare cu adevarat utila", Susan George, director asociat, The Transnational Institute, Amsterdam.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Noul Imperialism
Cartea Noul Imperialism in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Noul Imperialism - HARVEY David Trad.TUDOR Gabriel" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
1941. Hitler, Stalin si Romania - Florin Constantiniu Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie
Florin Constantiniu
7,51 lei
Incet, spre Europa. Un dialog cu Mircea Mihaies - Vladimir Tismaneanu, Mircea Mihaies Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie
Vladimir Tismaneanu, Mircea Mihaies
9,97 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
IstorieCarti recomandate din categoria Istorie