Un teatru la marginea drumului

Un teatru la marginea drumului - Iulia Popovici
Pret: 23,70 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roUn teatru la marginea drumului
Comanda acum "Un teatru la marginea drumului - Iulia Popovici" de pe libraria ishop la pretul de 23,70 lei
Descriere carte:
Iulia Popovici este un fin barometru al fenomenului cultural contemporan. Implicata fara rezerve in lumea atit de viu colorata a spectacolului contemporan, coordoneaza colectia de teatru a Editurii Cartea Romaneasca. Cronicar teatral reputat, transforma fiecare noua punere in scena in propriul spectacol de idei, iar verdictul ei poate umple sau goli sali.  
Un teatru la marginea drumului nu este doar o culegere de cronici dedicate performantelor teatrale din ultimii ani ( Stop the tempo , mady-baby.edu , Woyzeck , Fuck you, Eu.Ro.Pa! , Vitamine , Sado-Maso Blues Bar , Bucharest Calling ), ci si o ierarhizare avizata si originala, pe o scara de valori proprie, care va fi cu certitudine confirmata atit de catre spectatori, cit si de catre cititori.   
?Volumul Iuliei Popovici vine sa umple un gol, sa transforme o absenta enigmatica intr-o prezenta puternic conturata - sa trateze, cu alte cuvinte, un subiect despre care unii cunosc prea multe, majoritatea prea putine, dar despre care toti sint dispusi sa discute. Materialul, foarte bogat, e organizat cu rigoare si claritate (consecinta probabil a formatiunii clasice a autoarei), iar diversitatea formulelor publicistice, alaturind cronicii teatrale propriu-zise interviul si notita ziaristica alerta, garanteaza o lectura atenta si interesata. La sfirsit, stii mai multe despre subiectul enuntat decit stiai cind ai inceput sa citesti. La urma urmei, acesta este meritul cel mai important al unei carti." (Alice Georgescu)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Un teatru la marginea drumului
Cartea Un teatru la marginea drumului in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Un teatru la marginea drumului - Iulia Popovici" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
TeatruCarti recomandate din categoria Teatru