Casa dinauntru

Casa dinauntru - Cristina Modreanu
Pret: 23,70 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCasa dinauntru
Comanda acum "Casa dinauntru - Cristina Modreanu" de pe libraria ishop la pretul de 23,70 lei
Descriere carte:
?Casa dinauntru este un ansamblu compus din cele mai interesante si, nu de putine ori, controversate acte artistice ale ultimilor ani si configureaza primele capitole ale unui ghid inedit, care marcheaza locurile cele mai importante (nu doar cladiri de teatru, dar si spatii neconventionale: subsoluri, baruri, cafenele) in care spectacolele ?trec prin tine, nu pe linga tine".

Experta in artele spectacolului, Cristina Modreanu deseneaza cele mai pasionante trasee culturale, pe o harta inedita: a performantelor teatrale contemporane. Cartea Cristinei Modreanu se plaseaza in perspectiva ritualurilor de constructie al caror exeget unic, Mircea Eliade, mi-a marcat tineretea. Cum se construieste o casa? Ce i se daruieste? Cum se implineste? Manole isi zideste sotia; criticul, afirma implicit Cristina Modreanu, isi da viata pe care n-o traieste in direct, ci si-o consacra acestei ?realitati a dublului", cum spunea Artaud, care e teatrul. Si astfel, din bucati si fragmente, utilizind cimentul din sine, se inalta ?casa dinauntru". (George Banu)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Casa dinauntru
Cartea Casa dinauntru in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Casa dinauntru - Cristina Modreanu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Actorie sau magie - Florin Zamfirescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Teatru
Florin Zamfirescu
13,78 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
TeatruCarti recomandate din categoria Teatru