Tratat de dreptul muncii - Editia a IV-a, 2010

Tratat de dreptul muncii - Editia a IV-a, 2010 - Alexandru Ticlea
Pret: 99,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTratat de dreptul muncii - Editia a IV-a, 2010
Comanda acum "Tratat de dreptul muncii - Editia a IV-a, 2010 - Alexandru Ticlea" de pe libraria ishop la pretul de 99,00 lei
Descriere carte:
Aparitie celei de-a patra editii a "Tratatului de dreptul muncii" al distinsului profesor Alexandru Ticlea vine cu o promotie unica pe piata de carte juridica: primele 100 de precomenzi la prezenta lucrare vor beneficia de un autograf din partea autorului. Dreptul muncii este cea mai dinamica si concreta ramura a dreptului, fiind legat de viata, existenta si bunastarea oamenilor.

Sub incidenta lui intra salariatii, dar si cei aflati in cautarea unui loc de munca ori se pregatesc pentru a dobandi o profesie sau meserie (ucenicii etc.).

El se aplica, in calitate de drept comun, si altor categorii profesionale, de pilda, functionarilor publici, inclusiv celor cu statut special, diplomatilor etc.

Pornind de la aceste considerente, lucrarea de fata este conceputa pentru a contine cat mai multe si utile informatii necesare nu numai studentilor, dar si specialistilor teoreticieni - cercetatori, cadre didactice etc. - si practicieni - consilieri juridici, avocati, judecatori, personal din compartimentele de resurse umane.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Tratat de dreptul muncii - Editia a IV-a, 2010
Cartea Tratat de dreptul muncii - Editia a IV-a, 2010 in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Tratat de dreptul muncii - Editia a IV-a, 2010 - Alexandru Ticlea" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Dreptul muncii - Radu Roxana Cristina Urmatoarea carte recomandata din categoria Dreptul muncii
Radu Roxana Cristina
37,91 lei
Codul muncii (actualizat la 5.04.2011). Cod 437 
 Editia 10 - Editie coordonata de lect. univ. dr. Dima Luminita Urmatoarea carte recomandata din categoria Dreptul muncii
Editie coordonata de lect. univ. dr. ...
7,51 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Dreptul munciiCarti recomandate din categoria Dreptul muncii