Dreptul muncii

Dreptul muncii - Radu Roxana Cristina
Pret: 37,91 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDreptul muncii
Comanda acum "Dreptul muncii - Radu Roxana Cristina" de pe libraria ishop la pretul de 37,91 lei
Descriere carte:
"Dreptul muncii" studiaza aspectele teoretice si practice ale raporturilor de munca nascute ?ntre angajator si salariati prin ?ncheierea contractelor individuale si colective de munca, precum si rolul statului ?n buna desfasurare a acestor raporturi.Autoarea, printr-o abordare clara si accesibila, trateaza ?n aceasta lucrare institutiile necesare si esentiale pentru ?ntelegerea acestei discipline aflate la conflu-enta dreptului public cu dreptul privat, oferind o valo-roasa interpretare a notiunilor de baza care valorifica reglementarile relevante ?n materie (sunt analizate cele mai recente acte normative, inclusiv cele comu-nitare, si prevederile Contractului colectiv unic la nivel national pe anii 2007-2010), precum si doctrina si jurisprudenta.
Prin seriozitatea si profunzimea cercetarii ?ntreprinse ?ntr-un domeniu at?t de dinamic al dreptu-lui, lucrarea reprezinta un util instrument de lucru pentru teoreticienii si practicienii dreptului, studenti, dar si pentru cei care au calitatea de ?parte? ?ntr-un raport juridic de munca ori de serviciu.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Dreptul muncii
Cartea Dreptul muncii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Dreptul muncii - Radu Roxana Cristina" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Dreptul muncii - Gabriela Georgiana Schmutzer Urmatoarea carte recomandata din categoria Dreptul muncii
Gabriela Georgiana Schmutzer
23,75 lei
Abuzul de drept si contractele de munca - Veronica Pribac Urmatoarea carte recomandata din categoria Dreptul muncii
Veronica Pribac
26,60 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Dreptul munciiCarti recomandate din categoria Dreptul muncii