Dreptul individual al muncii. Analize teoretice si studii de caz

Dreptul individual al muncii. Analize teoretice si studii de caz - Vlasceanu Ana-Maria , Moarcas Costea Claudia-Ana
Pret: 47,41 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDreptul individual al muncii. Analize teoretice si studii de caz
Comanda acum "Dreptul individual al muncii. Analize teoretice si studii de caz - Vlasceanu Ana-Maria , Moarcas Costea Claudia-Ana" de pe libraria ishop la pretul de 47,41 lei
Descriere carte:
Ratiunile care au condus la elaborarea acestei lucrari isi au originea in asteptarile si solicitarile insistente ale studentilor in drept (licenta si master), dar si ale specialistilor in resurse umane din corporatii publice sau private, de a avea resurse de invatare si de dirijare a invatarii independente in domeniul dreptului individual al muncii.Cartea ofera un instrument de pregatire a examenului la aceasta disciplina, punand la indemana tuturor celor interesati, dar in primul rand a studentilor in drept, temeiurile epistemice si aplicative de a studia si a intelege mai usor modul in care se integreaza relatia individuala de munca in procesul globalizarii corporatiste.
Se au astfel in vedere principiile, mecanismele si continutul acestor relatii, cadrul legislativ si instrumentele de nivel international si regional ce trebuie examinate in vederea eficientizarii politicilor in domeniul muncii la nivel national.
Autoarele insista asupra modului in care se integreaza si a modalitatilor in care reactioneaza legislatia si politicile economice si sociale europene in raport cu provocarile mileniului.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Dreptul individual al muncii. Analize teoretice si studii de caz
Cartea Dreptul individual al muncii. Analize teoretice si studii de caz in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Dreptul individual al muncii. Analize teoretice si studii de caz - Vlasceanu Ana-Maria , Moarcas Costea Claudia-Ana" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Dreptul munciiCarti recomandate din categoria Dreptul muncii