Tratat de dreptul muncii (2007)

Tratat de dreptul muncii (2007) - Ion Traian Stefanescu
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTratat de dreptul muncii (2007)
Comanda acum "Tratat de dreptul muncii (2007) - Ion Traian Stefanescu" de pe libraria ishop la pretul de 123,50 lei
Descriere carte:
Lucrarea a primit Premiul "Traian Ionascu" pentru cea mai buna carte a anului in domeniul dreptului privat, acordat in data de 12.12.2008 de catre Revista Romana de Drept Privat in colaborare cu Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania, in cadrul Galei de decernare a premiilor Revistei Romane de Drept Privat pe anul 2007.

Tratat de dreptul muncii constituie opera de capatai a celui mai prestigios autor in materie - prof. univ. dr. Ion Traian Stefanescu.

Tratatul, actualizat cu ultimele modificari legislative intervenite in guvernarea raporturilor de munca, contine o analiza aprofundata, exhaustiva, a institutiilor ce formeaza materia dreptului muncii: notiunea si obiectul dreptului muncii; izvoarele dreptului muncii; principiile fundamentale ale dreptului muncii; sindicate; reprezentantii salariatilor; comitetul european de intreprindere; patronate; Consiliul Economic si Social; Contractul colectiv de munca unic la nivel national pe anii 2007-2010; formarea profesionala si stimularea ocuparii fortei de munca; contractul individual de munca; raspunderea juridica; interdictia discriminarii in materia raporturilor de munca; contractele de munca si abuzul de drept; timpul de munca si timpul de odihna; salarizarea; securitatea si sanatatea in munca; inspectia muncii; conflictele de munca; jurisdictia muncii; contractele de munca cu element de extraneitate.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Tratat de dreptul muncii (2007)
Cartea Tratat de dreptul muncii (2007) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Tratat de dreptul muncii (2007) - Ion Traian Stefanescu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Dreptul munciiCarti recomandate din categoria Dreptul muncii