Secrete culinare - Trucuri si sfaturi de la mari bucatari

Secrete culinare - Trucuri si sfaturi de la mari bucatari - Francine Maroukian
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSecrete culinare - Trucuri si sfaturi de la mari bucatari
Comanda acum "Secrete culinare - Trucuri si sfaturi de la mari bucatari - Francine Maroukian" de pe libraria ishop la pretul de 36,58 lei
Descriere carte:
Stii cum sa afumi alimentele doar folosind aragazul? Ai idee cum sa faci cappuccino fara sa ai expresor? Oare ce inseamna un gratar cu jar in trei zone de coacere?

Sa impartasesti mici secrete si trucuri de bucatarie e parte din mostenirea bucatarilor profesionisti. Desi practica culinara e veche de cand lumea, nivelul a ceea ce inseamna ?trucuri" s-a schimbat in ultimii 10 ani. Pe masura ce milioane de oameni au devenit tot mai pasionati de gastronomie, trucurile bucatarilor au devenit ceva obisnuit pe canalele specializate sau la emisiunile TV, precum si in reviste si in carti de bucate. De exemplu, ca trebuie sa presezi lamaia rostogolind-o pe masa, ca sa o poti stoarce mai bine, nu mai e vreo noutate pentru majoritatea publicului. De aceea, bucatarii prezenti in aceasta carte au fost rugati sa dea alte sfaturi decat cele care sunt deja cunoscute. Unele dintre trucurile lor sunt usor de realizat, alte sunt grele; pe unele le cititorul le va folosi, pe altele nu, dar tot le va citi cu placere.

Cartea este structurata ca o succesiune de scurte interviuri pe care peste 80 de chefi i le-au acordat lui Francine Maroukian. Fiecare tehnica sau truc este explicata de respeticvul chef cu propriile lui cuvinte, alaturi de o prezentare a profilului chef-ului, a realizarilor sale. Cuprinzand sfaturi care incep de la domeniul tehnicilor baza (cum cureti ghimbirul cu lingurita sau cum distribui jarul in gratar), pana la trucuri despre coacerea curcanului sau prepararea unei creme-caramel perfecte, ?Secrete culinare - trucuri si sfaturi de la mari bucatari" este un titlu care n-ar trebui sa lipseasca din biblioteca niciunui admirator al gastronomiei.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Secrete culinare - Trucuri si sfaturi de la mari bucatari
Cartea Secrete culinare - Trucuri si sfaturi de la mari bucatari in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Secrete culinare - Trucuri si sfaturi de la mari bucatari - Francine Maroukian" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
365+1 retete exclusive pentru vegetarieni - Mircea Georgescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Bucatarie
Mircea Georgescu
7,60 lei
Tomatele - Victor Lacatus Marcel Costache Urmatoarea carte recomandata din categoria Bucatarie
Victor Lacatus Marcel Costache
7,40 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
BucatarieCarti recomandate din categoria Bucatarie