Profesionistii - Audiobook

Profesionistii - Audiobook - Eugenia Voda
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roProfesionistii - Audiobook
Comanda acum "Profesionistii - Audiobook - Eugenia Voda" de pe libraria ishop la pretul de 179,00 lei
Descriere carte:
Profesionistii este talk show-ul cultural cu cea mai mare audienta din Romania. In luna mai 2009 a primit la Gala premiilor APTR Premiul pentru talk-show.

Dintre sutele de emisiuni realizate de Eugenia Voda, am ales pentru acest audiobook o serie de zece emisiuni avandu-i ca invitati pe: Horia Bernea, Lucian Boia, Neagu Djuvara, Stefan Augustin Doinas, Gabriel Liiceanu, Ileana Malancioiu, Nicolae Manolescu, Andrei Plesu, Alexandru Paleologu, Victor Rebengiuc.

In studio, stand de vorba, la aceeasi masa, ore si ore, am constatat cat de diferit te poti simti in functie de omul din fata ta. Exista oameni cu care, in timp ce comunici, simti o stare de gratie, oameni care te fac sa crezi ca inteligenta e contaminanta, oameni care te fac sa te simti si tu, brusc, mai inteligent!
Pe aceste discuri e vorba tocmai de vocile unor oameni care iradiaza inteligenta. De ce doar vocile?

Pentru ca - a fost argumentul editorilor - CD-urile prezinta marele avantaj ca pot fi ascultate si in masina, din mers! Si cum lumea e atat de grabita si circula atat de mult, cresc si sansele Profesionistilor de a fi, daca nu mai vizibili, atunci mai audibili... Soferul din mine a cedat acestui argument seducator. Mi-am si imaginat o intersectie de cosmar, respirand paradiziac pentru ca toti conducatorii auto asculta vocile unor mari intelectuali!
Iata, asadar, o sansa in plus de a deveni mai inteligenti in trafic. In traficul vietii..." (Eugenia Voda)

Audiobookul Profesionistii beneficiaza de o forma grafica deosebita, care il transforma intr-un cadou rafinat.Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Profesionistii - Audiobook
Cartea Profesionistii - Audiobook in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Profesionistii - Audiobook - Eugenia Voda" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Palnia si Stamate - Urmuz Urmatoarea carte recomandata din categoria Audiobooks
Urmuz
27,00 lei
Ce ne facem cu calul negru? - Gabriel Liiceanu Urmatoarea carte recomandata din categoria Audiobooks
Gabriel Liiceanu
27,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
AudiobooksCarti recomandate din categoria Audiobooks