Retete in versuri si proza culese, scrise si povestite de Draga Olteanu Matei. "Golatatea inconjura, iar foamea da de-a dreptul"

Retete in versuri si proza culese, scrise si povestite de Draga Olteanu Matei. "Golatatea inconjura, iar foamea da de-a dreptul" - Draga Olteanu Matei
Pret: 23,99 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roRetete in versuri si proza culese, scrise si povestite de Draga Olteanu Matei. "Golatatea inconjura, iar foamea da de-a dreptul"
Comanda acum "Retete in versuri si proza culese, scrise si povestite de Draga Olteanu Matei. "Golatatea inconjura, iar foamea da de-a dreptul" - Draga Olteanu Matei" de pe libraria ishop la pretul de 23,99 lei
Descriere carte:
22 de retete, unele in versuri, altele n proza, scrise si povestite de doamna Draga Olteanu Matei. Putini stiu ca talentata actrita are ca pasiune arta culinara, si mai putini au avut marele noroc sa guste din minunatiile gatite de Draga Olteanu Matei. Multe dintre retetele sale sunt culese in timpul turneelor de prin Europa sau de pe la noi si experimentate in bucataria proprie.

Micul tratat pentru parjoala ne invata care este diferenta intre chiftea si parjoala, Uha, celebra ciorba de peste ruseasca, ne este servita impreuna cu reportajul in versuri al unei calatorii cu peripetii, prilejuita de o prezentare de filme in Uniunea Sovietica, Plcinta de pipote ne starneste pofta si curiozitate, iar la final, o surpriza: trei retete trimise intr-o scrisoare de catre Aglae Drogli, sora cea mare a lui Mihai Eminescu, Harietei, sora cea mica."Cea mai mare realizare a mea este propria-mi meserie. Faptul ca am reusit in aceasta profesie. Daca as avea posibilitatea sa reintorc ceasul vietii? Nu as schimba nimic. Viata mea a fost perfecta asa cum a fost. Sunt o persoana foarte norocoasa. Ma felicit ca m-am ferit cat am putut de tare de prosti si ma mustru ca nu am reusit sa fac destul bine pe cat as fi vrut sa fac pentru oameni." (Draga Olteanu Matei, Jurnalul National, 23 octombrie 2007) Noi lansam, precum se stie,In proza si poezie,Carte scrisa, povestitaDe o doamna prea vestitaSa va-ncante, veseleascaLanga masa cea domnneasca,Sa va dea idei de cinaSau de-ospete pe lumina,Inspiratie, haz, sagaChiar de la o doamna Draga.

Durata totala: 1:12:44

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Retete in versuri si proza culese, scrise si povestite de Draga Olteanu Matei. "Golatatea inconjura, iar foamea da de-a dreptul"
Cartea Retete in versuri si proza culese, scrise si povestite de Draga Olteanu Matei. "Golatatea inconjura, iar foamea da de-a dreptul" in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Retete in versuri si proza culese, scrise si povestite de Draga Olteanu Matei. "Golatatea inconjura, iar foamea da de-a dreptul" - Draga Olteanu Matei" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Despre ingeri (audiobook) - Plesu Andrei Urmatoarea carte recomandata din categoria Audiobooks
Plesu Andrei
0,00 lei
Despre Limita - Audiobook - Gabriel Liiceanu Urmatoarea carte recomandata din categoria Audiobooks
Gabriel Liiceanu
85,99 lei
Palnia si Stamate - Urmuz Urmatoarea carte recomandata din categoria Audiobooks
Urmuz
27,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
AudiobooksCarti recomandate din categoria Audiobooks