Mantaua

Mantaua - N. V. Gogol
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMantaua
Comanda acum "Mantaua - N. V. Gogol" de pe libraria ishop la pretul de 27,00 lei
Descriere carte:
Lui Akaki Akakievici, o intamplare ii da viata peste cap: mantaua sa veche nu poate fi reparata; trebuie, chiar trebuie sa-si faca una noua. Si de aici un sir de intamplari neasteptate. Faceti cunostinta cu Akaki Akakievici, cel mai marunt functionar din lume, fara ambitii, fara dorinte, caruia o intamplare extraordinara ii da viata peste cap: mantaua sa veche nu poate fi reparata; trebuie, chiar trebuie sa-si faca una noua. Nu pare un fapt neobisnuit, dar pentru Akaki Akakievici este. Si cate alte intamplari neasteptate pornesc de aici, tocmai cand credeam ca nu ne mai mira nimic!

"Se deprinse sa nu mai manance nimic seara, avea in schimb imbelsugata hrana spirituala gandindu-se necontenit la viitoarea manta. Si se parea ca viata i se umpluse deodata, parca s-ar fi insurat si ar fi avut langa el o fiinta placuta pentru a-si continua impreuna cu dansa calea vietii, si fiinta aceasta nu era alta decat mantaua viitoare, gros vatuita cu captuseala tare fara de moarte. Deveni mai vioi, ca omul cu rost, hotarat in viata. De pe fata lui, din faptele lui, disparura sovaielile si indoiala, in ochi ii sclipea ca o flacara, in minte ii scaparau cele mai indraznete idei: ce-ar fi sa-i pun la guler o blana de dihor..." - Mantaua, N. V. Gogol

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Mantaua
Cartea Mantaua in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Mantaua - N. V. Gogol" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Spartura  din cer (audiobook) - Patapievici H.-R. Urmatoarea carte recomandata din categoria Audiobooks
Patapievici H.-R.
0,00 lei
Confesiunile unui cafegiu - Gheorghe Florescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Audiobooks
Gheorghe Florescu
27,00 lei
Accidentul (audiobook) - Sebastian Mihail Urmatoarea carte recomandata din categoria Audiobooks
Sebastian Mihail
21,15 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
AudiobooksCarti recomandate din categoria Audiobooks