Procedura somatiei de plata. Doctrina si jurisprudenta

Procedura somatiei de plata. Doctrina si jurisprudenta - Deleanu Ion , Buta Gheorghe
Pret: 37,05 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roProcedura somatiei de plata. Doctrina si jurisprudenta
Comanda acum "Procedura somatiei de plata. Doctrina si jurisprudenta - Deleanu Ion , Buta Gheorghe" de pe libraria ishop la pretul de 37,05 lei
Descriere carte:
O sinteza a doctrinei si a jurisprudentei pe care le ofera lucrarea  Procedura somatiei de plata. Doctrina si jurisprudenta , este poate utila, atat in procesul realizarii jurisprudentiale a reglementarilor actuale, cat si pentru adecvarea sau readecvarea acestor reglementari.Institutionalizarea si in Romania a procedurii somatiei de plata si in perspectiva unor reglementari europene a injonctiunii de plata demonstreaza, iarasi, ca problemele practice sunt mult mai prolifice decat solutiile legislative.
Observatiile si sugestiile facute in acest scop sunt, fireste, ca intotdeauna, ele insele discutabile, dar pot constitui un reper pentru eventuale proiecte si in acest domeniu.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Procedura somatiei de plata. Doctrina si jurisprudenta
Cartea Procedura somatiei de plata. Doctrina si jurisprudenta in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Procedura somatiei de plata. Doctrina si jurisprudenta - Deleanu Ion , Buta Gheorghe" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Noul cod civil. Comentarii. Editia a II-a - Marilena Uliescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept civil
Marilena Uliescu
39,00 lei
Codul civil - Republicat iulie 2011 - Culegere de acte normative Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept civil
Culegere de acte normative
17,10 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept civilCarti recomandate din categoria Drept civil