Raspunderea internationala in domeniul mediului

Raspunderea internationala in domeniul mediului - Monica Elena Otel
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roRaspunderea internationala in domeniul mediului
Comanda acum "Raspunderea internationala in domeniul mediului - Monica Elena Otel" de pe libraria ishop la pretul de 30,00 lei
Descriere carte:
Prezenta lucrare este consacrata unei teme de stringenta actualitate si de interes teoretic si practic deosebit atat pentru societatea internationala in ansamblu, pentru dreptul international care o guverneaza si deopotriva pentru ordinea juridica comunitara, precum si pentru cea nationala, ea constituindu-se intr-o valoroasa contributie la imbogatirea doctrinei de specialitate.

Importanta teoretica a lucrarii este intarita de faptul ca aceasta are caracter monografic, riguros fundamentata, iar planul ideatic, vast si coerent confera lucrarii, intre altele, o pronuntata nota de originalitate, daca o raportam la problematica protectiei mediului in general si, deopotriva, la lucrarile consacrate analizei raspunderii internationale in domeniul mediului.

De asemenea, lucrarea, pe langa valoarea teoretica pe care i-o confera continutul, poate reprezenta un real sprijin pentru cei care au preocupari in domeniul dreptului interna ? ional al mediului.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Raspunderea internationala in domeniul mediului
Cartea Raspunderea internationala in domeniul mediului in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Raspunderea internationala in domeniul mediului - Monica Elena Otel" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Codul Civil si Legile Conexe. Editia 2008 - Cercel Sevastian Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept civil
Cercel Sevastian
69,90 lei
Drept Civil, Vol. I - Ii - Titulescu Nicolae Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept civil
Titulescu Nicolae
70,85 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept civilCarti recomandate din categoria Drept civil