Contributii la studiul obligatiilor civile

Contributii la studiul obligatiilor civile - Liviu Pop
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roContributii la studiul obligatiilor civile
Comanda acum "Contributii la studiul obligatiilor civile - Liviu Pop" de pe libraria ishop la pretul de 49,00 lei
Descriere carte:
Lucrarea cuprinde un numar considerabil de studii publicate de autor in revistele de specialitate, majoritatea in ultimul deceniu, selectate cu intentia ca problematica lor sa apartina realitatilor juridice din zilele noastre. Unele dintre ele se inscriu in spatiul raspunderii civile, altele au ca tematica operatiile si mecanismele juridice prin care se obiectiveaza dinamica obligatiilor civile. De asemenea, in cateva studii de mare intindere, sunt puse in discutie mijloacele juridice aflate la dispozitia creditorilor pentru a-si putea realiza dreptul de gaj general asupra patrimoniului debitorului. Ultimul studiu este consacrat prezentarii unui tablou general al raspunderii civile, asa cum rezulta din textele noului Cod civil, prin raportare la regimul sau juridic actual.

Speram ca analizele ce alcatuiesc continutul acestor studii vor fi utile pentru doctrina de specialitate si jurisprudenta in materie, prin modul de abordare, argumentarea solutiilor formulate si unitatea integratoare in ambianta careia au fost realizate. Apreciem ca exista toate premisele ca ele sa constituie repere sau macar motive de reflectie adanca pentru innoirea constructiei stiintifice a teoriei generale a obligatiilor civile in acord cu trebuintele sociale.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Contributii la studiul obligatiilor civile
Cartea Contributii la studiul obligatiilor civile in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Contributii la studiul obligatiilor civile - Liviu Pop" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Vanzarea-cumpararea De Locuinte Pe Intelesul Tuturor, Ed.2 - Dragota Mihaela, Dragota Victor Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept civil
Dragota Mihaela, Dragota Victor
16,35 lei
Drept Civil. Partea Generala, Editia 2 - Chelaru Eugen Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept civil
Chelaru Eugen
26,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept civilCarti recomandate din categoria Drept civil