Tratat De Procedura Civila. Volumul Ii. Editia A Ii-a

Tratat De Procedura Civila. Volumul Ii. Editia A Ii-a - Deleanu Ion
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTratat De Procedura Civila. Volumul Ii. Editia A Ii-a
  • Autor: Deleanu Ion
  • Editura: CH Beck
  • Colectia:
  • Categoria: Drept civil
  • ISBN: 978-973-115-099-4
  • An aparitie: 2007
  • Numar de pagini: 656
  • Format carte:
Comanda acum "Tratat De Procedura Civila. Volumul Ii. Editia A Ii-a - Deleanu Ion" de pe libraria ishop la pretul de 94,90 lei
Descriere carte:

Independenta si inamovibilitatea judecatorului – conditii „naturale” ale rostirii dreptului – pot degenera în arbitrar, improvizatie, superficialitate, daca lor nu li se asociaza o desavârsita, responsabila si controlabila competenta profesionala. În cazul unor astfel de „lacune”, devenite erori judiciare, caile de atac împotriva hotarârilor judecatoresti pot constitui un remediu.

„Datul” procedurii civile dobândeste plasticitate si adecvare prin norme specifice, derogatorii în anumite materii, constituite uneori în proceduri speciale.

În fine, executarea silita a hotarârilor judecatoresti, atunci când aceasta este inevitabila, este semnul distinctiv si singurul convingator al trecerii de la drepturi teoretice si iluzorii la drepturi concrete si efective.

Acestea sunt cele trei teme fundamentale ale demersului stiintific din acest al doilea volum al tratatului de procedura civila.



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Tratat De Procedura Civila. Volumul Ii. Editia A Ii-a
Cartea Tratat De Procedura Civila. Volumul Ii. Editia A Ii-a in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Tratat De Procedura Civila. Volumul Ii. Editia A Ii-a - Deleanu Ion" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Drept Civil. Partea Generala - Dogaru Ion, Sevastian Cercel Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept civil
Dogaru Ion, Sevastian Cercel
33,00 lei
Regimul juridic al dobanzii moratorii - Maria Dumitru Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept civil
Maria Dumitru
42,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept civilCarti recomandate din categoria Drept civil