Printul din negura

Printul din negura - Carlos Ruiz Zafon
Pret: 21,80 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPrintul din negura
Comanda acum "Printul din negura - Carlos Ruiz Zafon" de pe libraria ishop la pretul de 21,80 lei
Descriere carte:
Sintem in anul 1943, iar Europa este bintuita de fantoma razboiului. Familia Carver se hotaraste sa se instaleze intr-un orasel de pe coasta Atlanticului. O pisica neagra si un orologiu ce masoara timpul in mod bizar sint doar primele semne ale unei enigme ce se va adinci cu fiecare pas. Noua locuinta ascunde o taina inimagi­nabila. Lucruri stranii incep sa se petreaca, iar in aer pare ca pluteste inca spiritul lui Jacob, fiul fostilor proprietari, despre care se crede ca a murit inecat. Cu ajutorul prietenului lor Roland, Max si Alicia Carver incearca sa desluseasca impreju­rarile acestei morti misterioase. Statui fermecate, vise ciudate, aparitii infricosatoare, o colectie de filme neobisnuite si un vapor misterios ii vor conduce pe tineri catre un personaj cu puteri supranaturale: Printul din negura, o creatura diabolica, intoarsa din trecut pentru a lichida o datorie mai veche.  
"Efectele pe care le obtine Zafon inlantuind trecutul si prezentul, realul si fantasticul au ceva din atmosfera misterioasa a salii de cinematograf." ( The Guardian )  

" Printul din negura este o extraordinara poveste soft-horror, care arata cum hotaririle parintilor pot influenta imaginatia copiilor." ( Publishers Weekly )

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Printul din negura
Cartea Printul din negura in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Printul din negura - Carlos Ruiz Zafon" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Un oarecare Lucas - Julio Cortazar Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Julio Cortazar
21,80 lei
Cele o suta de simturi secrete - Amy Tan Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Amy Tan
31,30 lei
Un veac de singuratate - Gabriel Garcia Marquez Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Gabriel Garcia Marquez
45,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala