Prima impresie

Prima impresie - Ann Demarais, Valerie White
Pret: 20,90 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPrima impresie
Comanda acum "Prima impresie - Ann Demarais, Valerie White" de pe libraria ishop la pretul de 20,90 lei
Descriere carte:
O vorba inteleapta spune ca nu avem a doua sansa de a face o prima impresie pozitiva. Indiferent daca scopul nostru este sa obtinem o slujba mai buna, sa cucerim de la primul zambet un nou partener sau sa castigam favorurile unui comitet morocanos, prima impresie este momentul crucial al oricarei comunicari, fundamentul si cheia unei viitoare relatii reusite.
Chiar daca avem cele mai bune intentii din lume, acestea nu ne garanteaza ca vom obtine o reactie potrivita din partea interlocutorului si nici nu ne ofera vreun indiciu despre cum suntem perceputi prin ochii celuilalt.
Daca ani de-a randul v-ati intrebat de ce oamenii par sa se distreze formidabil la o petrecere in timp ce dumneavoastra nu reusiti sa legati o conversatie, daca ati privit mirat cum partenerul de discutie priveste in gol tocmai cand dumneavoastra erati in miezul unei povestiri din ultima vacanta sau daca noua colega de birou este intotdeauna ocupata cand o invitati la o cafea, inseamna ca aveti nevoie de o evaluare obiectiva si realista a felului in care va recepteaza ceilalti la o prima intalnire.
Prima impresie este instrumentul inedit care va va pregati temeinic pentru fiecare ocazie in care va trebui sa cunoasteti persoane noi. Limbajul non-verbal, zambetul, subiectele abordate si multe alte mici secrete care vi se pareau de neinteles vor fi acum o practica zilnica.

De fiecare data cand it i intersectezi pas ii cu un om, ai un efect asupra lui s i invers. Sta in puterea ta ca influent a sa aiba capacitatea de a va schimba viat a. Ann Demarais, Valerie White


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Prima impresie
Cartea Prima impresie in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Prima impresie - Ann Demarais, Valerie White" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Castiga cu oamenii - John C. Maxwell Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
John C. Maxwell
23,75 lei
Inteligenta emotionala - editia a III-a - Daniel Goleman Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Daniel Goleman
33,25 lei
Dincolo de varf - Editia a II-a - Zig Ziglar Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Zig Ziglar
22,80 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala