Forta gindirii pozitive in afaceri

Forta gindirii pozitive in afaceri - Scott W. Ventrella
Pret: 17,10 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roForta gindirii pozitive in afaceri
Comanda acum "Forta gindirii pozitive in afaceri - Scott W. Ventrella" de pe libraria ishop la pretul de 17,10 lei
Descriere carte:
Scott W. Ventrella a reusit o adaptare remarcabila a principiilor dinamice ale gandirii pozitive, propuse de Norman Vincent Peale, pentru a putea fi aplicate in mediul afacerilor secolului XXI. Psihologia pozitiva este un nou sistem de gandire, care in momentul de fata are un impact extrem de puternic asupra lumii afacerilor. Ea promoveaza depasirea atitudinilor defetiste si valorificarea trasaturilor pozitive ale omului. Scopul autorului este acela de a ne ajuta sa atingem un nivel ridicat al performantelor profesionale si personale. Lucrarea de fata este un ghid practic, care ne ajuta sa ne punem in valoare cele zece trasaturi ce definesc gandirea pozitiva si chiar sa le intensificam impactul. Performantele noastre se imbunatatesc semnificativ daca invatam sa ne depasim atitudinile negative, precum teama, lipsa de incredere in sine, complexele de inferioritate si daca aflam cum ne putem folosi mai bine optimismul, entuziasmul, credinta, integritatea, curajul, increderea, hotararea, rabdarea, calmul si capacitatea de concentrare. In consecinta, capacitatea noastra de a face fata situatiilor de criza si de a trata cu oamenii dificili va creste, atat in afaceri, cat si in viata personala. Aceste concepte de natura practica, dar extrem de influente, pot fi aplicate de oricine este implicat intr-o afacere, la orice nivel, indiferent de functia ocupata in organizatie. Secretul succesului unei organizatii consta tocmai in capacitatea managerilor si a angajatilor ei de a intampina si a administra schimbarea.

Scott W. Ventrella , pe langa activitatea desfasurata la Peale Center, este director la compania Positive Dynamics. Aceasta elaboreaza si pune in aplicare programe de imbunatatire a performantelor, stimuland potentialul innascut al oamenilor. Si-a inceput cariera la Juran Institute, o organizatie de elita, care ofera consultanta si sedinte de pregatire in domeniul managementului calitativ. Este profesor la Fordham Universitys Graduate School of Business. A mai predat la universitatile Columbia, Dartmouth, New York si Connecticut. Locuieste in Ridgefield, Connecticut, impreuna cu familia sa.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Forta gindirii pozitive in afaceri
Cartea Forta gindirii pozitive in afaceri in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Forta gindirii pozitive in afaceri - Scott W. Ventrella" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Fara risc nu exista castig - Roger Fritz Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Roger Fritz
19,95 lei
Femei Care Iubesc Prea Mult - Robin Norwood Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Robin Norwood
14,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala