Om inspre Inger

Om inspre Inger - Constantin Luntraru
Pret: 9,50 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roOm inspre Inger
  • Autor: Constantin Luntraru
  • Editura: All
  • Colectia:
  • Categoria: Filosofie
  • ISBN: 973-8278-98-8
  • An aparitie: 2006
  • Numar de pagini: 100
  • Format carte: 13 x 20 mm
Comanda acum "Om inspre Inger - Constantin Luntraru" de pe libraria ishop la pretul de 9,50 lei
Descriere carte:
Om Inspre Inger este o carte despre evolutia implacabila a omului inspre inger, mai concret, despre noile proprietati in devenire a substantei superioare de pe Pamant, stransa in om.

Comentarii:
Dragii mei,
Cei care ma cunosc, stiti ca sunt adeptul scrierilor sintetice si profunde. In plus, foarte rar, fac reclama unei carti, chiar si aparute la Libraria esoterica Fidelia. Dar cartea prezentata mai [sus] efectiv merita foarte multa atentie.
Este o filosofie atat de concentrata si de reala, incat imi fac un act de onoare in a o prezenta. Daca vreti cu adevarat o carte exceptionala(care face concurenta cu orice carte din lume, chiar si cu "Viata maestrilor" sau "Profetiile de la Celestine"), in versiune absolut romaneasca, atunci aceasta este cartea pe care ati cautat-o. Incercati sa intelegeti in profunzimea Sinelui fiecare fraza si veti trai adevarate revelatii.
~ Firicel Ciarnau

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Om inspre Inger
Cartea Om inspre Inger in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Om inspre Inger - Constantin Luntraru" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
A rupe tacerea - Eugene Ionesco Urmatoarea carte recomandata din categoria Filosofie
Eugene Ionesco
15,30 lei
Istoria Filosofiei In Secolul Al Xix-lea. Pozitivismul, Hegelianismul De Stanga, Filosofia Existentei, Neokantismul, Filosofia Vietii - Colectiv de autori, coord. FELLMANN Ferdinand (PLEGER Wolfgang H., OLLIG Hans-Ludwig), Trad. BADICI Emil, BOGOIU Filothia, CIOVEIE Valentin, HATU Adela, KERTESZ Laurian, MUNTEAN Ioan-Lucian Urmatoarea carte recomandata din categoria Filosofie
Colectiv de autori, coord. FELLMANN F...
17,91 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
FilosofieCarti recomandate din categoria Filosofie