Nu renunta niciodata!

Nu renunta niciodata! - Donald J. Trump, Meredith McIver
Pret: 27,55 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roNu renunta niciodata!
Comanda acum "Nu renunta niciodata! - Donald J. Trump, Meredith McIver" de pe libraria ishop la pretul de 27,55 lei
Descriere carte:
Subtitlu: Cum am transformat in succes cele mai mari obstacole pe care le-am avut de infruntat

?O mare parte din succes depinde de cat de bine puteti rezista presiunii. Poate parea un adevar incontestabil si chiar este, dar exista un lucru pe care il puteti face. Ganditi-va la dumneavoastra ca la un invingator. Concentrati-va asupra acestui lucru in loc sa va lasati rosi de indoielile si de teama care va bantuie. Concentrati-va asupra unor analize si solutii obiective. Presiunea poate scadea si disparea cand o infruntati cu o atitudine pozitiva. Chiar daca nu va simtiti de neinvins, macar jucati rolul acesta o perioada de timp, va va ajuta cu siguranta!? - Donald Trump

DONALD J. TRUMP reprezinta insasi definitia povestii americane de succes, stabilind in permanenta noi standarde de excelenta in afaceri, prin extinderea preocuparilor sale in domeniul imobiliar, industria jocurilor de noroc si in lumea televiziunii.  Este presedinte si CEO al Trump Organization, fondator al Trump Entertainment Resorts, precum si partener al NBC Television Network. Detine o avere estimata la aproximativ 2 miliarde de dolari.
Totodata, este vedeta si coproducatorul programului de televiziune Ucenicul, emisiune cu un succes extraordinar atat la nivel national, cat si international. In vara lui 2004, a debutat cu un program de radio pe Clear Channel, care a doborat toate recordurile de audienta din istoria radioului.
Donald Trump este autorul mai multor carti, toate devenite bestselleruri internationale. Trump World Magazine a fost lansat in 2004, Trump University Online, in 2005, iar marca Donald J. Trump a devenit in timp una dintre cele mai apreciate la nivel mondial.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Nu renunta niciodata!
Cartea Nu renunta niciodata! in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Nu renunta niciodata! - Donald J. Trump, Meredith McIver" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Puneti-Va pe roate afacerea VIsata - Romanus Wolter Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Romanus Wolter
28,50 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
AfaceriCarti recomandate din categoria Afaceri