Imaginea viitorului. Cand stii toate astea, iti poti controla destinul

Imaginea viitorului. Cand stii toate astea, iti poti controla destinul - Brad DeHaven
Pret: 20,50 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roImaginea viitorului. Cand stii toate astea, iti poti controla destinul
  • Autor: Brad DeHaven
  • Editura: BusinessTech
  • Colectia:
  • Categoria: Afaceri
  • ISBN: 978-973-8495-54-8
  • An aparitie: 2010
  • Numar de pagini: 174
  • Format carte: 13 x 20
Comanda acum "Imaginea viitorului. Cand stii toate astea, iti poti controla destinul - Brad DeHaven" de pe libraria ishop la pretul de 20,50 lei
Descriere carte:
Valoarea acestei carti vine din aplicabilitatea practica pe care oa are pentru tine. Indiferent cine esti, ce pregatire ai si la ce circumstante trebuie sa faci fata, ideile acestea vor avea impact asupra vietii tale si-ti vor deschide mintea in fata unui nou taram al posibilitatilor. Indiferent ca vrei sau nu sa-ti dezvolti propria afacere, cartea te va impinge intr-o directie din care vei profita numai tu; va profita familia ta si vor profita prietenii tai de noul mod in care vei aborda afacerile si viata.

In conditiile actuale, sa devii productiv ca individ nu mai este doar o posibilitate de a supravietui, este o obligatie. Ca sa prosperi in actuala economie globala aflata in plina expansiune, trebuie sa fii mai mult decat productiv. "Vandabilizarea" pe piata muncii in ziua de astazi se masoara in termeni de pasiune, dorinta de implinire personala, capacitatea de a contribui si disponibilitate de folosire a tuturor darurilor. Toate acestea cer un nou mod e a gandi. Datorita informatiilor din Imaginea viitorului vei prelua controlul propriului destin, indiferent de pregatirea pe care o ai in acest momente si de directia pe care vrei sa o dai carierei tale.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Imaginea viitorului. Cand stii toate astea, iti poti controla destinul
Cartea Imaginea viitorului. Cand stii toate astea, iti poti controla destinul in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Imaginea viitorului. Cand stii toate astea, iti poti controla destinul - Brad DeHaven" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Mari Succese In Afaceri - Miu Alexandru Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Miu Alexandru
7,63 lei
afacerea-de-vis.com - Burke Hedges Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Burke Hedges
15,20 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
AfaceriCarti recomandate din categoria Afaceri