Formule de succes pentru urmatorul deceniu. Companii care au invins criza

Formule de succes pentru urmatorul deceniu. Companii care au invins criza - Andrej Vizjak, Vasile Iuga
Pret: 75,05 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roFormule de succes pentru urmatorul deceniu. Companii care au invins criza
Comanda acum "Formule de succes pentru urmatorul deceniu. Companii care au invins criza - Andrej Vizjak, Vasile Iuga" de pe libraria ishop la pretul de 75,05 lei
Descriere carte:

Cum de au reusit unele companii, chiar de dimensiuni mici si mijlocii, sa evite vartejul crizei economice globale, care a inghitit giganti din toate industriile? Ce strategii si formule au adoptat incat sa dejoace calculele hartiei si sa inainteze contra curentului, obtinand rate ridicate de crestere si profitabilitate?

Cartea de fata demonstreaza, cu numeroase exemple, din Romania si din regiune, dar si de la nivel mondial, ca secretul succesului se afla in aplicarea unor strategii bine definite. Invingatorii crizei nu sunt neaparat companiile mari, ci cele care s-au incadrat ferm intr-unul din cele patru profiluri analizate in volum: Industry Shark, Regional Hero, Local Specialist sau International Champion. Acestia vor avea castig de cauza si pe termen lung, intr-o competitie tot mai dura si intr-un proces de concentrare economica tot mai accentuat.

Studiile de caz de pe piata locala au fost realizate de parteneri si experti din cadrul PwC Romania si au abordat sectoare economice variate: financiar-bancar, asigurari, auto, energie, farmaceutic, retail, produse alimentare, telecomunicatii si utilitati. Printre companiile analizate se numara: BRD - Groupe Societe Generale, Vienna Insurance Group, Dacia - Groupe Renault, Romtelecom, Vodafone, Labormed, GDF Suez Energy, CEZ, Caroli Foods.

Este o carte esentiala pentru liderii de business din Romania, care au de-acum la dispozitie un manual de strategii invingatoare si care pot intelege mai bine tendintele de concentrare ale industriilor in care activeaza.

"Criza financiara si economica, fara egal de la Marea Depresiune incoace, a ravasit activitatea multor companii, mari, mijlocii si mici, in numeroase tari industrializate. Daca reducerea costurilor, facuta adesea in mod brutal, este aproape inevitabila pentru supravietuire, performantele pe termen lung depind de multi alti factori. Lucrarea elaborata de specialisti ai PwC Romania incearca sa desluseasca forte motrice ale succesului unor companii in aceste timpuri extraordinare, cand imponderabilele sunt in crestere rapida si modelele cu care operam sunt puse in dubiu. Asa cum arata si studiile de caz dimensiunea gigant nu garanteaza o performanta superioara. Recomand aceasta lucrare solida celor ce urmaresc drumuri spre iesirea din impas, catre locuri mai luminoase in lumea afacerilor." Daniel Daianu, profesor de economie, SNSPA, fost ministru de finante al RomanieiVezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Formule de succes pentru urmatorul deceniu. Companii care au invins criza
Cartea Formule de succes pentru urmatorul deceniu. Companii care au invins criza in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Formule de succes pentru urmatorul deceniu. Companii care au invins criza - Andrej Vizjak, Vasile Iuga" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
De la lectura la bani - Burke Hedges Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Burke Hedges
13,30 lei
Primii Pasi In Franciza - Driga Corina, Driga Eugen Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Driga Corina, Driga Eugen
14,90 lei
Strategia corporativa - Richard Lynch Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Richard Lynch
38,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
AfaceriCarti recomandate din categoria Afaceri