Cum sa devii bogat

Cum sa devii bogat - Donald Trump
Pret: 30,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCum sa devii bogat
Comanda acum "Cum sa devii bogat - Donald Trump" de pe libraria ishop la pretul de 30,00 lei
Descriere carte:
Unul dintre cei mai celebri miliardari din Statele Unite, Donald Trump este si unul dinte cei mai remarcabili reprezentanti ai visului american. Plecat de la aproape nimic, a facut avere in urma afacerilor din sectorul imobiliar, a pierdut totul si apoi si-a refacut averea. Viata sentimentala agitata si dinamismul lui sunt legendare.Scriind "Cum sa te imbogatesti", Donald Trump a vrut sa faca din noi miliardari! Cu o sinceritate tipic americana, autorul ne destainuie in mod concret si placut toate secretele reusitei sale. Sfaturile lui vizeaza de la felul in care trebuie sa ne imbracam la secretele unei negocieri reusite; de la alegerea colaboratorilor pana la concedierea unui salariat; de la folosirea corecta a numelui de familie la necesitatea de a sti sa spui nu; de la arta interviului la lectura lui Jung; de la reflexul strangerii mainii la cele mai bune investitii; de la stiinta ascultarii celuilalt la indiferenta fata de critici; de la talentul oratoric la virtutile megalomaniei.

Acestea si multe alte subiecte sunt abordate de Donald Trump fara complexe, oferindu-ne retete lui de miliardar. Si fiecare e liber sa foloseasca cum poate mai bine lectiile maestrului!


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cum sa devii bogat
Cartea Cum sa devii bogat in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cum sa devii bogat - Donald Trump" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Ghid de investitii - Cum sa investesti ca un om bogat - Robert T. Kiyosaki, Sharon L. Lechter Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Robert T. Kiyosaki, Sharon L. Lechter
33,25 lei
Finalizarea! - Larry Bossidy, Ram Charan Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Larry Bossidy, Ram Charan
19,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
AfaceriCarti recomandate din categoria Afaceri