Transformarea financiara totala

Transformarea financiara totala - Dave Ramsey
Pret: 39,42 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTransformarea financiara totala
  • Autor: Dave Ramsey
  • Editura: House of Guides
  • Colectia: Starea de bine
  • Categoria: Afaceri
  • ISBN:
  • An aparitie: 2009
  • Numar de pagini: 280
  • Format carte: 155 x 230 - Coperta cartonata mm
Comanda acum "Transformarea financiara totala - Dave Ramsey" de pe libraria ishop la pretul de 39,42 lei
Descriere carte:
Transformarea financiara totala este un ghid de mare ajutor pentru toti cei care vor sa isi transforme din temelii situatia financiara. Daca ai probleme cu banii nu trebuie decat sa urmezi consecvent etapele descrise in aceasta carte, sa aplici sfaturile verificate ale autorului, sa valorifici instrumentele oferite si, in final, te vei putea bucura cu adevarat de libertatea financiara totala. Una dintre cele mai mari probleme ale zilelor noastre este cea a banilor si, implicit, a modului lor de administrare. Transformarea financiara totala - Un plan cu rezultate confirmate pentru o forma financiara optima este scrisa de un specialist in administrarea finantelor si inspirata din experienta personala a acestuia. Autorul lanseaza, prin aceasta carte, o provocare tuturor celor care doresc sa-si imbunatateasca situatia financiara. Schimbarea ce trebuie facuta nu este defel usoara si ea trebuie sustinuta intens, pe parcursul unui proces ce poate dura de la cateva luni la cativa ani. In schimb, la capatul acestei transformari, toti care vor fi parcurs-o vor avea satisfactia de a se simti cu adevarat liberi si stapani pe propriile lor finante. Transformarea financiara totala implica o serie de etape ce trebuie depasite - prima dintre ele constand in depasirea fazei de negare si recunoasterea unei situatii financiare problematice. Apoi, autorul demonteaza o serie de mituri legate de datorii, accentuand faptul ca datoria nu este un instrument. Miturile legate de bani sunt si ele demontate, autorul marturisind, in calitate de milionar in dolari, ca cei bogati nu au secrete. O alta etapa ce trebuie depasita este cea a ignorantei si a dorintei de a tine pasii cu vecinii. Un pas important in aceasta transformare il constituie fondul pentru urgente, pentru a putea incepe achitarea datoriilor, de la cele mai mici la cele mai mari, metoda numita bulgarele datoriilor. Investitiile in pensie, economiile si achitarea integrala a ipotecii te vor ajuta sa continui transformarea financiara totala. Dupa ce vei fi respectat toate aceste etape, te vei putea bucura pe deplin de libertatea financiara de care vei dispune si vei putea trai ca nimeni altcineva ca recompensa pentru toate sacrificiile facute.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Transformarea financiara totala
Cartea Transformarea financiara totala in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Transformarea financiara totala - Dave Ramsey" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
INAINTE DE A DEMISIONA - 10 lectii de viata autentica pentru orice intreprinzator - Robert T. Kiyosaki, Sharon L. Lechter Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Robert T. Kiyosaki, Sharon L. Lechter
33,25 lei
Arta negocierii in afaceri - Roy Lewicki, Alexander Hiam Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Roy Lewicki, Alexander Hiam
61,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
AfaceriCarti recomandate din categoria Afaceri