Mostenirea lui Arne

Mostenirea lui Arne - Lenz Siegfried
Pret: 7,50 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMostenirea lui Arne
Comanda acum "Mostenirea lui Arne - Lenz Siegfried" de pe libraria ishop la pretul de 7,50 lei
Descriere carte:
Pe Arne nu vrei si n-ai cum sa-l uiti dupa ce termini romanul. E unul dintre acele personaje atit de vii, incit iti da impresia ca-l poti intilni si saluta pe stradt. Te imprietenesti cu el din prima clipt. Iti vine sa intri din cind in cind in carte numai ca sa-i spui: toate astea sint fleacuri, sint ca lucrurile tale din mansarda-cabina-de-vapor pe care o imparti cu Hans, nu le mai pune si tu la suflet!Mostenirea: un far in miniatura, o cutie de chibrituri cu un crab de plumb, un snur alb cu rosu, un acvariu, un pulover, un ochean si inca doua-trei maruntisuri: lucrurile lui Arne, baiatul orfan de pe Elba, jocurile lui, zilele lui pline de emotii. Felul in care aceste obiecte se transforma in viata si destin nu mai e deloc fleac si nici joc sau scamatorie, ci arta de cea mai pura calitate.Sfatul criticului: Considerati-va unul dintre mostenitorii lui Arne. Nici ca se poate dovada mai clara ca n-ati citit cartea zadarnic. Fireste ca nu despre lucruri e vorba aici.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Mostenirea lui Arne
Cartea Mostenirea lui Arne in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Mostenirea lui Arne - Lenz Siegfried" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Pavilionul cancerosilor (2 volume) - Alexandr Soljenitin Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Alexandr Soljenitin
27,55 lei
Sinul - Philip Roth Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Philip Roth
9,49 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala