Miez De Suflet

Miez De Suflet - Edward M. Hallowell
Pret: 14,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMiez De Suflet
Comanda acum "Miez De Suflet - Edward M. Hallowell" de pe libraria ishop la pretul de 14,00 lei
Descriere carte:
Descoperiti astazi felul in care sa traiti viata datatoare de minuni si plina de intelesuri la care ati visat mereu! Lasati-l pe renumitul psihiatru si autor de best-seller-uri Edward M. Hallowell sa va invete secretul, in aceasta carte unica si provocatoare.

In lumea noastra rapida, propulsata de tehnologie, lucrurile simple din viata sunt prea frecvent subevaluate. Dar in cartea aceasta inovatoare, autorul identifica ceea ce numeste miez de suflet - clipele in care o persoana intelege ce anume conteaza cel mai mult in viata, ce anume face ca aceasta sa merite traita. Dupa aceea va arata cum sa recunoasteti aceste clipe, atunci cand se petrec, cum sa le savurati si pretuiti. Veti intelege ca miezul de suflet se manifesta permanent.

Alaturati-va lui Hallowell, care va impartaseste clipe din propria sa viata, combinate cu cele descrise in relatarile si reflectiile altor persoane, care completeaza - sau reflecta prin ecouri - experientele sale. Fiecare capitol se incheie printr-o sectiune care va ofera sfaturi practice despre felul in care puteti duce o viata mai bogata si plina de intelesuri.

In acelasi timp emotionanta si inspiratoare, inaltatoare si afectiva, aceasta carte unica si de neuitat va va castiga cu siguranta inima si va va schimba viata pentru totdeauna.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Miez De Suflet
Cartea Miez De Suflet in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Miez De Suflet - Edward M. Hallowell" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Odysseia - PICARD Barbara Leonie, Ilustr. KIDDELL-MONROE Joan, Trad. SALOMIE George Urmatoarea carte recomandata din categoria Nuvele si povestiri
PICARD Barbara Leonie, Ilustr. KIDDEL...
12,65 lei
Intimitate si alte povestiri - Kureishi Hanif Urmatoarea carte recomandata din categoria Nuvele si povestiri
Kureishi Hanif
12,76 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Nuvele si povestiriCarti recomandate din categoria Nuvele si povestiri