Manual de drept penal - Partea generala

Manual de drept penal - Partea generala - Costica Bulai 
							,													 Bogdan Nicoale Bulai
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roManual de drept penal - Partea generala
Comanda acum "Manual de drept penal - Partea generala - Costica Bulai 
							,													 Bogdan Nicoale Bulai" de pe libraria ishop la pretul de 75,00 lei
Descriere carte:
Manual de drept penal. Partea generala apare intr-o editie noua, ingrijita de Prof. Dr. Costica Bulai si Dr. Bogdan N. Bulai, dupa o absenta de aproape zece ani.

Prezentandu-se ca o lucrare de interes exceptional, Manualul analizeaza institutiile partii generale a dreptului penal roman in spiritul stiintific caracteristic scolii romanesti de drept penal, textul prezentandu-se cu valoarea unui adevarat punct de referinta in materie.

Remarcam, inca de la o prima lectura, respectarea si punerea in valoare a solutiilor si progreselor confirmate in practica judiciara, autorii neignorand importantele contributii aduse si de doctrina si de reglementarile adoptate in legislatiile penale europene.

Complexitatea tematicii tratate nu a impiedicat o expunere intr-o maniera clara si rationala a institutiilor dreptului penal general roman, lucrarea imbinand stilul concis, ingrijit si lizibil cu aspectul inedit si rigoarea exprimarii.

Un element de noutate este reprezentat de tratarea ultimelor modificari aduse textului Codului penal prin Legea nr. 278/2006, prin care a fost reglementata in amanunt, pentru prima data in dreptul nostru penal, institutia raspunderii penale a persoanelor juridice.

Structura Manualului si nivelul sau stiintific ridicat, il recomanda tuturor practicienilor dreptului, dovedindu-se un instrument extrem de complex si util atat in initierea in tainele dreptului penal general, cat si in aprofundarea diverselor institutii ale acestei materii.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Manual de drept penal - Partea generala
Cartea Manual de drept penal - Partea generala in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Manual de drept penal - Partea generala - Costica Bulai , Bogdan Nicoale Bulai" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Codul de procedura penala (Publicat la 15.07.2010). Cod 404 - Prefata de jud. Mihail Udroiu - membru al Comisiei de elaborare Urmatoarea carte recomandata din categoria Penal
Prefata de jud. Mihail Udroiu - membr...
14,16 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PenalCarti recomandate din categoria Penal