Fapta omisiva si incriminarea ei in legea penala romana. Tomul 8

Fapta omisiva si incriminarea ei in legea penala romana. Tomul 8 - Carmen-Adriana Domocos
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roFapta omisiva si incriminarea ei in legea penala romana. Tomul 8
  • Autor: Carmen-Adriana Domocos
  • Editura: Universul Juridic
  • Colectia: Biblioteca de drept penal (monografii si teze de doctorat)
  • Categoria: Penal
  • ISBN: 978-973-127-342-6
  • An aparitie: 2010
  • Numar de pagini: 548
  • Format carte: 14,5 x 20
Comanda acum "Fapta omisiva si incriminarea ei in legea penala romana. Tomul 8 - Carmen-Adriana Domocos" de pe libraria ishop la pretul de 45,00 lei
Descriere carte:
Autoarea este absolventa a Facultatii de Stiinte Juridice a Universitatii din Oradea, promotia 1998. Dupa absolvirea facultatii, a exercitat profesia de avocat in cadrul Baroului Bihor pana in anul 2006, in paralel cu aceea de preparator si apoi asistent universitar la Facultatea de Drept a Universitatii din Oradea, Catedra de Drept Public. Incepand cu anul 2006, a fost numita in functia de procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Bihor.

In prezent isi desfasoara activitatea in calitate de consilier juridic-personal de specialitate asimilat judecatorilor si procurorilor in cadrul Consiliului Superior al Magistraturii, iar din anul 2009 este lector universitar in cadrul aceleasi facultati oradene, sustinand cursuri si seminarii la disciplinele Drept penal. Partea generala si Criminologie.

In anul 2009, Facultatea de Drept si Stiinte Administrative a Universitatii de Vest Timisoara i-a acordat titlul de doctor in drept in urma sustinerii prezentei lucrari drept teza de doctorat. In acelasi timp, autoarea a desfasurat o bogata activitate publicistica, participand cu lucrari in materia dreptului penal la diferite sesiuni de comunicari si conferinte pe plan national si international.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Fapta omisiva si incriminarea ei in legea penala romana. Tomul 8
Cartea Fapta omisiva si incriminarea ei in legea penala romana. Tomul 8 in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Fapta omisiva si incriminarea ei in legea penala romana. Tomul 8 - Carmen-Adriana Domocos" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Inregistrarile audio si audio-video - Petre Adrian , Catalin Grigoras Urmatoarea carte recomandata din categoria Penal
Petre Adrian , Catalin Grigoras
33,16 lei
Arestarea Preventiva - Coras Leontin Urmatoarea carte recomandata din categoria Penal
Coras Leontin
19,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PenalCarti recomandate din categoria Penal