Sanctiuni penale alternative la pedeapsa inchisorii

Sanctiuni penale alternative la pedeapsa inchisorii - Coras Leontin
Pret: 28,40 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSanctiuni penale alternative la pedeapsa inchisorii
  • Autor: Coras Leontin
  • Editura: CH Beck
  • Colectia: Drept penal
  • Categoria: Penal
  • ISBN: 978-973-115-505-0
  • An aparitie: 2009
  • Numar de pagini: 336
  • Format carte:
Comanda acum "Sanctiuni penale alternative la pedeapsa inchisorii - Coras Leontin" de pe libraria ishop la pretul de 28,40 lei
Descriere carte:
Sanctiunile penale alternative la pedeapsa inchisorii reprezinta o solutie pentru eliminarea efectelor negative ale detentiei si o consecinta a evolutiei si umanizarii pedepsei.

Lucrarea argumenteaza necesitatea pedepsei, prezinta evolutia sistemelor de pedepse, defineste si caracterizeaza sanctiunile penale alternative la pedeapsa inchisorii, sustinandu-le cu elemente de drept comparat, documente si recomandari europene si, tinand seama de justitia restaurativa, justifica necesitatea introducerii lor in dreptul penal roman.

Studiul sanctiunilor penale alternative la pedeapsa inchisorii poate fi de folos studentilor in drept, consilierilor de probatiune si celor care elaboreaza si aplica legea penala.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Sanctiuni penale alternative la pedeapsa inchisorii
Cartea Sanctiuni penale alternative la pedeapsa inchisorii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Sanctiuni penale alternative la pedeapsa inchisorii - Coras Leontin" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Institutii de drept penal - Petre Buneci Urmatoarea carte recomandata din categoria Penal
Petre Buneci
18,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PenalCarti recomandate din categoria Penal