Lucrari experimentale de FIZICA pentru liceu -seria- PERFORMANTA LA FIZICA !

Lucrari experimentale de FIZICA pentru liceu -seria- PERFORMANTA LA FIZICA ! - Lucretia Rodica Argesanu
Pret: 23,75 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roLucrari experimentale de FIZICA pentru liceu -seria- PERFORMANTA LA FIZICA !
Comanda acum "Lucrari experimentale de FIZICA pentru liceu -seria- PERFORMANTA LA FIZICA ! - Lucretia Rodica Argesanu" de pe libraria ishop la pretul de 23,75 lei
Descriere carte:
Lucrarea de fata urmareste partea experimentala a programei analitice de liceu si ofera un "mic" "mare" compendiu, bogat in experimente care au o caracteristica importanta - sunt realizate concret si descrise in amanunt. In realizarea acestei carti, au fost efectuate practic toate lucrarile prezentate, inclusiv cele cu o metodologie mai noua - si anume, care utilizeaza calculatorul pentru achizitie de date sau pentru prelucrarea lor. Deoarece toate au fost lucrate, in fiecare din ele sunt prinse obligatoriu etapele, dar si dificultatile pe care un profesor sau un elev le poate intampina la realizarea lucrarilor. Este, astfel, un ghid practic, valoros, care poate sa scuteasca profesorul (sau elevul) de unele greutati inerente realizarii unui experiment.

Lucrarea este corecta, scrisa cursiv si nu insista asupra unor aspecte care sunt colaterale. Din acest motiv are si un caracter de compendiu. Mai ales prezentarea grafica a datelor obtinute personal, refacand aceste experimente, este de un real folos - deoarece figureaza atat comportarea evolutiei datelor din experiment cat si caracteristicile legate de imprastierea datelor experimentale. Or, acest ultim aspect face ca experimentul sa fie o oglinda reala a fenomenului investigat.

Cred ca lucrarea va fi de un real folos pentru cititori, deoarece reda un pic din "bucataria" fizicii (experimentale), dar si pentru elevi sau profesori, pe care ii ajuta sa refaca experimentele cu o oarecare economie de timp, dar si pentru a putea pleca fiecare de aici, mai departe, in imbunatatirea si dezvoltarea experimentelor.

Felicitari pentru initiativa, pentru munca si pentru reusita.

Profesor dr. Mircea V. Rusu
Facultatea de Fizica
Universitatea din Bucuresti

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Lucrari experimentale de FIZICA pentru liceu -seria- PERFORMANTA LA FIZICA !
Cartea Lucrari experimentale de FIZICA pentru liceu -seria- PERFORMANTA LA FIZICA ! in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Lucrari experimentale de FIZICA pentru liceu -seria- PERFORMANTA LA FIZICA ! - Lucretia Rodica Argesanu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Memorator de fizica - Emilia Poll Urmatoarea carte recomandata din categoria Fizica
Emilia Poll
3,80 lei
Probleme rezolvate de fizica - Mecanica - Anatolie Hristev Urmatoarea carte recomandata din categoria Fizica
Anatolie Hristev
23,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
FizicaCarti recomandate din categoria Fizica