Mic dictionar de fizica pentru gimnaziu

Mic dictionar de fizica pentru gimnaziu - Mariana Ivan
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMic dictionar de fizica pentru gimnaziu
Comanda acum "Mic dictionar de fizica pentru gimnaziu - Mariana Ivan" de pe libraria ishop la pretul de 5,22 lei
Descriere carte:
Lucrarea a fost conceputa ca un material auxiliar al manualelor de fizica de nivel gimnazial. Tinand cont ca pregatirea stiintifico-tehnica a elevilor trebuie sa inceapa cat mai devreme, acest dictionar -abordand un stil clar, concis - explica nu numai termeni de fizica, ci ofera si deschideri spre domenii conexe -chimie, informatica, astronomie. In acest fel, lucrarea contribuie la largirea ariei de cunostiinte a elevilor, stimulandu-le apetitul pentru stiinta, pentru abordarea in viitor si a altor lucrari din domeniu, din ce in ce mai complexe, mai specializate.
Tematica tratata de dictionar acopera programa de fizica pentru clasele VI-VIII. Fara a renunta la rigoarea stiintifica in explicarea termenilor, autoarea mentine un nivel accesibil elevilor de gimnaziu. Dictionarul include si unitati de masura si scurte notite biografice ale personalitatilor marcante care au avut contributii de seama in domeniu.
Pentru elevii isteti, dornici de a sti cat mai mult, lucrarea poate fi utilizata si ca auxiliar al manualelor de AStiinte din clasele primare.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Mic dictionar de fizica pentru gimnaziu
Cartea Mic dictionar de fizica pentru gimnaziu in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Mic dictionar de fizica pentru gimnaziu - Mariana Ivan" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Teste De Fizica si Solutii - CONE Gabriela Urmatoarea carte recomandata din categoria Fizica
CONE Gabriela
8,91 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
FizicaCarti recomandate din categoria Fizica