Limbajul secret al copiilor. Cum sa-ti intelegi mai bine copilul

Limbajul secret al copiilor. Cum sa-ti intelegi mai bine copilul - Lawrence E. Shapiro
Pret: 42,75 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roLimbajul secret al copiilor. Cum sa-ti intelegi mai bine copilul
Comanda acum "Limbajul secret al copiilor. Cum sa-ti intelegi mai bine copilul - Lawrence E. Shapiro" de pe libraria ishop la pretul de 42,75 lei
Descriere carte:
Cum iti poti ajuta copilul sa fie mai sigur pe el, sa-si depaseasca temerile si cosmarurile, sa-si faca mai repede prieteni si sa inteleaga diferenta dintre bine si rau? Accentuand asupra nevoii esentiale a copiilor de a fi ascultati, intelesi si acceptati, psihologul Lawrence E. Shapiro le ofera parintilor si educatorilor cheia limbajului secret" al copiilor. Folosindu-si experienta de zeci de ani in terapia copiilor, pediatrul american prezinta o multime de tehnici si exercitii ludice de comunicare nonverbala, bazate pe gesturile si expresia faciala a copilului, pe inflexiunile vocii, pe postura, dar si pe jocurile, povestile si visele sale preferate.

Lawrence E. Shapiro este pediatru si specialist in educatia parentala. Fost director al Centrului National al Copiilor din Washington, psihologul american este cunoscut datorita aparitiilor sale mediatice, dar si multumita celor peste douazeci de carti, printre care Cum sa cresti un copil cu o inteligenta emotionala ridicata si Terapie scurta pentru copii . Jocurile sale terapeutice sunt folosite de mii de specialisti in sanatate mintala.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Limbajul secret al copiilor. Cum sa-ti intelegi mai bine copilul
Cartea Limbajul secret al copiilor. Cum sa-ti intelegi mai bine copilul in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Limbajul secret al copiilor. Cum sa-ti intelegi mai bine copilul - Lawrence E. Shapiro" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie aplicataCarti recomandate din categoria Psihologie aplicata