Prizonierii gandurilor noastre. Cum sa gasesti sensul in viata si profesie

Prizonierii gandurilor noastre. Cum sa gasesti sensul in viata si profesie - Alex Pattakos
Pret: 27,55 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPrizonierii gandurilor noastre. Cum sa gasesti sensul in viata si profesie
Comanda acum "Prizonierii gandurilor noastre. Cum sa gasesti sensul in viata si profesie - Alex Pattakos" de pe libraria ishop la pretul de 27,55 lei
Descriere carte:

Oamenii au nevoie de sens, atat in viata personala, cat si in cea profesionala. Succesul in cariera si castigurile financiare nu reusesc intotdeauna sa compenseze lipsa de sens. Chiar si in cele mai disperate situatii de viata, ne putem alege atitudinea fata de acestea, putem invata sa nu mai muncim impotriva noastra, ci sa descoperim si sa urmam un sens personal, autentic. Este important sa invatam ca intotdeauna ne putem alege atitudinea, chiar si in situatiile disperate, si ne putem implini vointa de sens. Cartea de fata te poate ajuta sa descoperi sensul fiecarui moment si sa-ti asumi responsabilitatea pentru asternerea propriei vieti, sa te privesti de la distanta si sa-ti activezi simtul umorului pentru a te putea extinde dincolo de tine insuti, raportandu-te la ceva mai mult decat propria persoana. Traieste-ti viata cu sens! transmite autorul. Fiecare dintre noi isi poate gasi propriul sens si poate evada din inchisoarea mentala a vechilor tipare de gandire.

Alex Pattakos a ajutat mii de oameni prin activitatea sa (organizatii nonprofit, conferinte publice si invatamant universitar) sa-si dezvolte capacitatile pentru schimbare si experiente inovatoare.

Cuprins:
Principii esentiale
Cuvant inainte
Prefata
Multumiri
Viata nu ni se intampla pur si simplu
Munca de o viata si mostenirea lui Viktor Frankl
Labirinturi de sens
Exercita libertatea de a-ti alege atitudinea
Implineste-ti vointa de sens
Descopera sensul momentelor vietii
Nu munci impotriva ta
Priveste-te pe tine de la distanta
Schimba-ti centrul atentiei
Extinde-te dincolo de tine
A trai si a munci cu sens
Principii in actiune
BibliografieVezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Prizonierii gandurilor noastre. Cum sa gasesti sensul in viata si profesie
Cartea Prizonierii gandurilor noastre. Cum sa gasesti sensul in viata si profesie in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Prizonierii gandurilor noastre. Cum sa gasesti sensul in viata si profesie - Alex Pattakos" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie aplicataCarti recomandate din categoria Psihologie aplicata