Legea Domnului contra libertatii oamenilor

Legea Domnului contra libertatii oamenilor  - Jean-Louis Schlegel
Pret: 15,11 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roLegea Domnului contra libertatii oamenilor
Comanda acum "Legea Domnului contra libertatii oamenilor  - Jean-Louis Schlegel" de pe libraria ishop la pretul de 15,11 lei
Descriere carte:
Legea Domnului ... este una dintre acele carti document, extrem de bine lucrate, expunand, dupa modelul lucrarilor politologice occidentale din ultima perioada, o serie de idei si argumente inedite, uneori de-a dreptul socante, fara a face nici un rabat de la calitatea analizei. O astfel de carte se poate citi in acelasi timp ca un dictionar al miscarilor fundamentaliste crestine, iudaice sau islamice din lumea moderna, ca o istorie a celor trei religii abrahamice din ultimii doua sute de ani sau ca o analiza a amenintarilor la adresa societatii democratice continute in miscarile de regenerare religioasa actuale.

O lucrare alerta, profunda, placuta, cartea de fata va deveni un adevarat abecedar pentru cei ce incearca sa descifreze misterele integrismului religios si ale cocteilului exploziv reprezentat de combinatia dintre globalizare, democratie si intransigenta in numele Domnului.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Legea Domnului contra libertatii oamenilor
Cartea Legea Domnului contra libertatii oamenilor  in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Legea Domnului contra libertatii oamenilor - Jean-Louis Schlegel" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Psihologia comunicarii. Teorii si metode - Jean-Claude Abric Urmatoarea carte recomandata din categoria Relatii publice / Comunicare
Jean-Claude Abric
26,12 lei
Comunicarea virtuala - Ileana Rotaru Urmatoarea carte recomandata din categoria Relatii publice / Comunicare
Ileana Rotaru
28,50 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Relatii publice / ComunicareCarti recomandate din categoria Relatii publice / Comunicare