Sexul Vinde

Sexul Vinde - Rodger Streitmatter
Pret: 22,50 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSexul Vinde
Comanda acum "Sexul Vinde - Rodger Streitmatter" de pe libraria ishop la pretul de 22,50 lei
Descriere carte:
in 1953, atunci cind Lucille Ball a ramas insarcinata, cenzorii le-au cerut personajelor din I Love Lucy sa spuna ca, acum, roscata devenise familista . Ei se temeau ca nu cumva cuvintul insarcinata sa evoce in mintea telespectatorilor imagini cu un barbat si o femeie facind sex. Astazi, dupa 50 de ani, sexul a patruns in toate aspectele vietii publice, de la panourile gigantice cu supermodele aproape goale, pina la definitia ingaduitoare data de Bill Clinton sexului si la sarutul de maxima audienta dintre Madonna si Britney Spears. Sexul vinde! Urmareste aceasta mutatie de la reprimare la obsesie, aratind felul in care moravurile sexuale s-au schimbat in ultima jumatate de secol. Nu numai ca autorul exploreaza mijloacele de comunicare in masa care au pus in evidenta schimbarea, dar arata, de asemenea, cum mass-media a jucat un rol esential in propagarea Revolutiei Sexuale. Straitmatter demonstreaza ca o mare parte din continutul sexual prezent in mass-media este pozitiv deoarece ofera parintilor si educatorilor o cale de a aborda subiecte dificile precum SIDA, identitatea sexuala si comportamentul sexual adecvat al tinerilor.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Sexul Vinde
Cartea Sexul Vinde in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Sexul Vinde - Rodger Streitmatter" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Jurnalism radio - Vasile Traciuc Urmatoarea carte recomandata din categoria Relatii publice / Comunicare
Vasile Traciuc
19,00 lei
Current trends in international public relations - Adela Rogojinaru Sue Wolstenholme Urmatoarea carte recomandata din categoria Relatii publice / Comunicare
Adela Rogojinaru Sue Wolstenholme
38,00 lei
Arta conversatiei - P. Chavigny Urmatoarea carte recomandata din categoria Relatii publice / Comunicare
P. Chavigny
10,36 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Relatii publice / ComunicareCarti recomandate din categoria Relatii publice / Comunicare