Cartea fetelor. Revolutia Facebook in spatiul social

Cartea fetelor. Revolutia Facebook in spatiul social - Alexandru-Bradut Ulmanu
Pret: 22,50 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCartea fetelor. Revolutia Facebook in spatiul social
Comanda acum "Cartea fetelor. Revolutia Facebook in spatiul social - Alexandru-Bradut Ulmanu" de pe libraria ishop la pretul de 22,50 lei
Descriere carte:
Influenteaza social media lumea politica si modul in care suntem guvernati? Cum ne-am fi luat informatiile despre cutremurul, tsunami-ul si accidentul nuclear din Japonia? De ce anumite actiuni strang mii de sustinatori, in timp ce... altele se ineaca in anonimat?

Am pornit in documentarea si scrierea acestei carti cu cateva intrebari in minte. Altele s-au conturat pe parcurs. Ce schimba social media? De ce spunem ca Facebook e o revolutie? Daca n-am fi avut Twitter si Facebook, s-ar fi petrecut lucrurile la fel in Tunisia, in Egiptul care s-a scuturat de dictatura lui Mubarak, in Republica Moldova? Influenteaza social media lumea politica si modul in care suntem guvernati? Cum ne-am fi luat informatiile despre cutremurul, tsunami-ul si accidentul nuclear din Japonia? De ce anumite actiuni strang mii de sustinatori, in timp ce altele se ineaca in anonimat? Cum ne afecteaza faptul ca suntem conectati toata ziua la ceea ce spun si ce fac prietenii? Prietenii virtuali, sau reali? Cum schimba social media jurnalismul si ce pot face gazetarii? Mi-am pus toate aceste intrebari (si altele) si am incercat sa vad ce raspunsuri pot gasi. Am stat de vorba cu zeci de oameni, le-am cerut parerea si am vrut sa le inteleg povestile." ( Alexandru-Bradut Ulmanu )

"Unii isi pun CV-ul pe Facebook, altii fac campanii altruiste, firmele se promoveaza - egoist, dar cu o componenta altruista, fiindca nimeni nu le-ar lua mesajele bombastice in seama -, politicienii romani incearca sa stranga voturi, politicienii americani reusesc sa stranga voturi si, mai ales, toata lumea isi pune pe Facebook pozele din concediu. Despre toate acestea vorbeste Bradut Ulmanu, care a testat un numar apreciabil din cele 600 de milioane de moduri in care exista prin 2011 ceva numit Facebook." ( Iulian COMANESCU )

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cartea fetelor. Revolutia Facebook in spatiul social
Cartea Cartea fetelor. Revolutia Facebook in spatiul social in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cartea fetelor. Revolutia Facebook in spatiul social - Alexandru-Bradut Ulmanu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Management In Cinematografie - Lucian Pricop Urmatoarea carte recomandata din categoria Relatii publice / Comunicare
Lucian Pricop
26,10 lei
Relatii publice - Karl Fronlich, Daniela Lovric Urmatoarea carte recomandata din categoria Relatii publice / Comunicare
Karl Fronlich, Daniela Lovric
13,30 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Relatii publice / ComunicareCarti recomandate din categoria Relatii publice / Comunicare