Ioan al Domnului - Vindecatorul brazilian care a influentat viata a milioane de oameni

Ioan al Domnului - Vindecatorul brazilian care a influentat viata a milioane de oameni - Heather Cumming; Karen Leffler
Pret: 19,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIoan al Domnului - Vindecatorul brazilian care a influentat viata a milioane de oameni
Comanda acum "Ioan al Domnului - Vindecatorul brazilian care a influentat viata a milioane de oameni - Heather Cumming; Karen Leffler" de pe libraria ishop la pretul de 19,00 lei
Descriere carte:
In Ioan al Domnului: Vindecatorul brazilian care a influentat viata a milioane de oameni, un fermier obisnuit din Abadiania, Brazilia, ne ofera un puternic mesaj de iubire, de compasiune si de speranta pentru omenire. Joao Teixeira de Faria, vindecatorul si mediumul cunoscut sub numele de Joao de Deus, permite "spiritelor vindecatoare" sa-i cuprinda trupul de trei ori pe saptamana pentru a-i trata in mod miraculos pe miile de oameni veniti din intreaga lume sa-si gaseasca vindecarea.

Ioan al Domnului si-a indeplinit misiunea ca medium timp de peste patruzeci si opt de ani, facand numeroase pelerinaje in toata lumea. Manati de speranta unei vindecari imediate, peste opt milioane de credinciosi au trecut prin fata lui de-a lungul intregii sale vieti, in timp ce zeci de mii de oameni calatoresc in Brazilia in fiecare an, pentru a-l vedea pe Ioan al Domnului si casa acestuia, Casa de Dom Inacio de Loyola (Ignatiu de Loyola), care a fost conceputa sa primeasca sute de vizitatori in fiecare zi.

In ciuda atentiei acordate de toata media acestui vindecator apreciat pe plan international, putine lucruri au fost dezvaluite despre viata sa personala. Traducatoarea Heather Cumming si fotografa Karen Leffler au calatorit impreuna cu Ioan al Domnului si i-au consemnat viata si activitatea. Ceea ce a inceput ca un efort de documentare a marturiilor privind vindecarile sale deosebite a devenit acum prima monografie completa si autorizata a lumii sale.

Cuvinte emotionante si fotografii pline de viata - multe dintre ele surprinzand energia spirituala care il inconjoara pe Ioan al Domnului si Casa acestuia - ne poarta intr-o calatorie impresionata si profund personala cu mediumul smerit care da speranta oamenilor fara speranta. Rezultatul este un portret intim al unei persoane obisnuite in conditii extraordinare si experienta unei lecturi care ii aduce pe cititorii de orice convingere mai aproape de propria lor credinta.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Ioan al Domnului - Vindecatorul brazilian care a influentat viata a milioane de oameni
Cartea Ioan al Domnului - Vindecatorul brazilian care a influentat viata a milioane de oameni in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Ioan al Domnului - Vindecatorul brazilian care a influentat viata a milioane de oameni - Heather Cumming; Karen Leffler" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cartea magiei divine - Omraam Mikhael Aivanhov Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Omraam Mikhael Aivanhov
15,53 lei
Dogma - Inalta Magie - Eliphas Levi Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Eliphas Levi
18,52 lei
Mituri si misterii egiptene - Rudolf Steiner Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Rudolf Steiner
14,25 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Astrologie/EsotericCarti recomandate din categoria Astrologie/Esoteric