Parapsihologie practica

Parapsihologie practica - Pavel Corut
Pret: 19,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roParapsihologie practica
Comanda acum "Parapsihologie practica - Pavel Corut" de pe libraria ishop la pretul de 19,00 lei
Descriere carte:
ATENTIONARE

Acest volum nu contine fictiuni, ci incearca sa popularizeze una dintre cele mai interesante stiinte - parapsihologia. Departe de mine pretentia ca ar constitui o lucrare stiintifica de varf in acest domeniu atat de viu discutat, paranormalul. Cartea suporta destule critici pentru lacune generate de lipsa de informatii, dar are meritul de a elimina interpretarea mistica a multor fenomene naturale.

Persoanele mai bine pregatite decat mine sunt invitate sa prezinte lucrari mai bine documentate despre psihotronica, in general si despre fenomenele explicate de mine, in special. Misticii si pseudo-parapsihologii sunt rugati staruitor sa nu se amestece in acest sensibil domeniu, deoarece pot provoca suferinte atat persoanelor din jur, cat si propriilor organisme. - Pavel Corut

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Parapsihologie practica
Cartea Parapsihologie practica in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Parapsihologie practica - Pavel Corut" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Astrologie/EsotericCarti recomandate din categoria Astrologie/Esoteric