Astronomia si stiintele naturii

Astronomia si stiintele naturii - Rudolf Steiner
Pret: 16,57 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAstronomia si stiintele naturii
Comanda acum "Astronomia si stiintele naturii - Rudolf Steiner" de pe libraria ishop la pretul de 16,57 lei
Descriere carte:
Falimentul stiintei materialiste a naturii este consecinta acceptarii mecanicii ca disciplina model pentru cunoasterea Universului. Aceasta cunoastere a lumii prin intermediul datelor furnizate de experimente de laborator a permis acumularea unui numar imens de informatii care, structurate cu ajutorul intelectului, a ratiunii formale, au eliminat ramasitele cunoasterii spirituale stravechi. In felul acesta a devenit evident, in mod treptat, ca disciplinelor care se ocupa de viata, de suflet, de spirit le lipseste o fundamentare esentiala.
Prin toata opera sa, Rudolf Steiner, punand bazele si clarificand demersurile specifice stiintei spiritului moderne, a permis depasirea unilateralitatii rezultatelor stiintei materialiste prin cunoasterea spirituala a lumii. Aceasta parcurge trei etape, care sunt tot atatea trepte ale initierii: imaginatiunea, prin care omul construieste imagini-simbol, inspiratia, prin care omul primeste mesaje din lumea spirituala, intuitia, prin care omul traieste nemijlocit in lumea spirituala, descoperind esenta, cauzalitatea reala a lumii sensibile si realitatea moralitati, ca o componenta a Universului. Goethe spunea ca tot ce este trecator este simbol al celor vesnice.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Astronomia si stiintele naturii
Cartea Astronomia si stiintele naturii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Astronomia si stiintele naturii - Rudolf Steiner" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Omul si ingerii - Hans-Werner Schroeder Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Hans-Werner Schroeder
25,65 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Astrologie/EsotericCarti recomandate din categoria Astrologie/Esoteric