Insemnarile De Taina Ale Lui A.s Puskin

Insemnarile De Taina Ale Lui A.s Puskin - Traducere: POPISTEANU Doina
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roInsemnarile De Taina Ale Lui A.s Puskin
Comanda acum "Insemnarile De Taina Ale Lui A.s Puskin - Traducere: POPISTEANU Doina " de pe libraria ishop la pretul de 16,11 lei
Descriere carte:
Cartea de fata, editata in 24 de tari, reprezinta una dintre cele mai renumite aparitii din literatura rusa a celei de a doua jumatatii a secolului XX. Doar operele celor doi laureati ai premiului Nobel, Soljenitin si Brodski, au mai fost traduse intr-un numar atat de mare de tari. „... este o infamie fara margini, daca nu cumva, chiar o josnicie crasa! ” Ogoniok „ Este vorba nu de un delir erotic, pur si simplu, ci de un asa-numit delir conceptual.” Voprosi literaturi „... nu e bine sa favorizam extinderea acestei epidemii spirituale in randul cititorilor nostri.” Pravda Insemnarile de taina sunt publicate astazi pentru cititorii din Romania, pentru prima data. Protagonistul lor, A. S. Puskin, apare intr-o perspectiva mai putin obisnuita: in diverse relatii intime, reflectand asupra vietii, a naturii pacatului, dragostei si creatiei, asupra dificultatii drumului in viata al poetilor rusi, care adesea i-a condus spre un final tragic. Cartea a atras si continua sa atraga cele mai controversate pareri, multi puskinisti socotind-o drept o reusita mistificare. Dar, cu toate acestea, interesul pentru ea creste pe zi ce trece, fiind considerata, pe merit, drept una din cele mai scandaloase mostre ale eroticii rusesti.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Insemnarile De Taina Ale Lui A.s Puskin
Cartea Insemnarile De Taina Ale Lui A.s Puskin in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Insemnarile De Taina Ale Lui A.s Puskin - Traducere: POPISTEANU Doina " sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
O DRAMA IN LIVONIA - VERNE, Jules Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura clasica
VERNE, Jules
11,40 lei
Portretul lui Dorian Gray - Oscar Wilde Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura clasica
Oscar Wilde
9,41 lei
Divina comedie - Dante Alighieri Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura clasica
Dante Alighieri
23,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura clasicaCarti recomandate din categoria Literatura clasica