Raul De Piatra

Raul De Piatra - BONAVIRI Giuseppe, Trad. PASCU Nicoleta
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roRaul De Piatra
Comanda acum "Raul De Piatra - BONAVIRI Giuseppe, Trad. PASCU Nicoleta" de pe libraria ishop la pretul de 13,41 lei
Descriere carte:
Sicilia, vara anului 1943… Aliatii au debarcat, nemtii se retrag, armata italiana s-a dezorganizat si in sate autoritatile incearca sa stearga urmele adeziunii la regimul fascist. In romanul Raul de piatra (Il fiume di pietra), toate evenimentele sunt vazute cu ochii inocenti ai copiilor din Mineo, care, pe fundalul satului, proiecteaza lumea lor picaresca cu placerea de a prada livezile, de a infrunta bandele rivale si de a se ascunde in pesteri… Pentru ei, acest "cutremur al istoriei" e numai prilejul de a trai noi aventuri si de a inventa farse pe socoteala adultilor: notabili ai satului, soldati americani, banditi etc. O istorie de o extraordinara sinceritate, cu atat mai "adevarata" si mai vie cu cat este mai fantastica si mai libera, este povestita intr-o limba densa si bogata. Un roman in care se descopera - dupa cum scrie Italo Calvino - "o bucurie lingvistica extraordinara, o noutate si o libertate continue".

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Raul De Piatra
Cartea Raul De Piatra in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Raul De Piatra - BONAVIRI Giuseppe, Trad. PASCU Nicoleta" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Precum In Cer, Asa si La Havana - MARCELO J.J.Armas, Trad. SIPOS Mariana Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura clasica
MARCELO J.J.Armas, Trad. SIPOS Mariana
13,41 lei
Rebecca - Daphe du Maurier Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura clasica
Daphe du Maurier
26,59 lei
Macbeth - Shakespeare Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura clasica
Shakespeare
4,28 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura clasicaCarti recomandate din categoria Literatura clasica