Insemnari de viata

Insemnari de viata - Eleanor Coppola
Pret: 37,99 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roInsemnari de viata
Comanda acum "Insemnari de viata - Eleanor Coppola" de pe libraria ishop la pretul de 37,99 lei
Descriere carte:
Eleanor Coppola, realizatoare de filme documentare, artista, scriitoare si - nu in ultimul rand - sotia unui gigant al cinematografiei si mama unei tinere regizoare de succes, Francis Ford Coppola si Sofia Coppola, isi foloseste extraordinara capacitate de reflectie pentru a descrie viata familiei ei, de-a lungul a mai bine de 20 de ani. Adunand fragmente din jurnalele personale,a prins ca intr-un insectar efemerul clipei din care transpar experientele ei ca mama, sotie si artist, straduindu-se sa-si descopere modalitati proprii de exprimare a sinelui in mijlocul unei familii pline de talent. Stilul este unul fragmentar, croit pe modelul jurnalului intim, dar ne duce cu gandul la Proust, caci amintirile sunt adesea aduse la lumina prin intermediul unor obiecte dintre cele mai banale, precum perechea de pantofi gasiti in 2002 s care ii eamintese micul dejun in care sotul ei i-a dat fiicei lor sfaturi despre constructia unui film. Prezentate cu dezarmanta onestitate, momentele tumultoasei si oarecum nomadei existente a familiei Coppola acopera decade si traverseaza continente, dezvaluind tragedii sfasietoare, dar si bucurii nemasurate. Fie ca vorbeste despre o simpla plimbare prin padure ori descrie monumentala traversare a covorului rosu la premiile Oscar, autoarea face dovada unei sensibilitati deosebite fata de lumea care o inconjoara. Viata ei, indiscutabil incantatoare si fermecata, este, cu toate acestea, in continuare plina de aceleasi indoieli, nelinisti si regrete pe care le traieste o femeie, oricare, de oriunde, ca si cum ceea ce vrea sa spuna este: "Nu te gandi la numele meu, iata cine sunt eu, cu adevarat."

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Insemnari de viata
Cartea Insemnari de viata in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Insemnari de viata - Eleanor Coppola" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Amintiri - GIURESCU Constantin C. Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
GIURESCU Constantin C.
13,41 lei
Jurnalul meu la Palat. O poveste adevarata despre viata in culisele Palatului - Sarah Goodall & Nicholas Monson Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
Sarah Goodall & Nicholas Monson
27,55 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Biografii / MemorialisticaCarti recomandate din categoria Biografii / Memorialistica