Kant. O biografie

Kant. O biografie - Manfred Kuhn
Pret: 42,70 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roKant. O biografie
Comanda acum "Kant. O biografie - Manfred Kuhn" de pe libraria ishop la pretul de 42,70 lei
Descriere carte:
Immanuel Kant, asa cum nu ni l-am fi imaginat! Manfred Kuhn infirma legenda existentei lipsite de evenimente a profesorului Kant si schiteaza tabloul unui gentleman elegant, care a jucat un rol important in viata sociala a K?nigsbergului, un profesor universitar foarte indragit, fermecator si sociabil. Distorsionate pina la caricatura, cliseele referitoare la viata lui Kant au in vedere perioada sa tirzie. Sint infatisati colegii si prietenii, adversarii si concurentii sai ? chiar si servitorul Martin Lampe. Pe linga o imagine completa a vietii lui Kant si introducerea in scrierile sale, aceasta biografie ne arata cit de mult a fost influentat marele ginditor de cultul geniului din epoca literara Sturm und Drang , de scrierile lui David Hume si ale lui J.-J. Rousseau, precum si de ideile Revolutiei franceze. Un portret fascinant al vietii si gindirii lui Kant, dar si al timpului sau.  

?Cea mai buna biografie a lui Kant.? ( Frankfurter Allgemeine Zeitung )  
?Anturajul lui Kant este expus intr-un mod exceptional: colegi si studenti, prieteni si comeseni, nobili si comercianti ? pe scurt, intregul Konigsberg de la sfirsitul secolului al XVIII-lea se contureaza ca o fascinanta fotografie de grup.? ( Neue Zurcher Zeitung )

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Kant. O biografie
Cartea Kant. O biografie in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Kant. O biografie - Manfred Kuhn" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Viata alaturi de bin Laden. Sotia si fiul lui OSAMA dezvaluie lumea lui secreta. - Jean Sasson, Najwa bin Laden, Omar bin Laden Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
Jean Sasson, Najwa bin Laden, Omar bi...
37,80 lei
EVADAREA DIN IAD - HUHULESCU, Steliana Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
HUHULESCU, Steliana
28,50 lei
Rugati-va sa nu va creasca aripi - Octavian Paler Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
Octavian Paler
37,95 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Biografii / MemorialisticaCarti recomandate din categoria Biografii / Memorialistica