Infractiuni de coruptie

Infractiuni de coruptie - Ioan Garbulet
Pret: 46,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roInfractiuni de coruptie
  • Autor: Ioan Garbulet
  • Editura: Universul Juridic
  • Colectia: Jurisprudenta de buzunar
  • Categoria: Penal
  • ISBN: 978-973-127-307-5
  • An aparitie: 2010
  • Numar de pagini: 600
  • Format carte: 13X20
Comanda acum "Infractiuni de coruptie - Ioan Garbulet" de pe libraria ishop la pretul de 46,00 lei
Descriere carte:
Lucrarea de fata este o culegere de practica judiciara comentata, structurata pe cinci capitole, care analizeaza din punct de vedere teoretic si practic infractiunile de coruptie, infractiunile asimilate infractiunilor de coruptie, infractiunile in legatura directa cu infractiunile de coruptie, infractiunile impotriva intereselor financiare ale comunitatilor europene, precum si aspectele procesuale in legatura cu toate aceste categorii de infractiuni.

Alegerea spetelor s-a facut cu multa grija, dintre cele mai reprezentative pentru problema de drept supusa discutiei, majoritatea acestora fiind pronuntate de catre instanta suprema, unele chiar nepublicate, cautandu-se sa se acopere intreaga problematica a Legii nr. 78/2000.

Lucrarea constituie o noutate in domeniul dreptului, intrucat fiecare speta prezentata ridica o problema de drept care este analizata si din punct de vedere teoretic, facandu-se totodata trimitere la articolele si studiile publicate in legatura cu aceasta chestiune de drept, la deciziile importante ale Curtii Constitutionale, la recursurile in interesul legii, la legislatia cu care se afla in legatura, dar si la jurisprudenta Curtii Europene a Drepturilor Omului care are relevanta in privinta problemei de drept analizate.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Infractiuni de coruptie
Cartea Infractiuni de coruptie in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Infractiuni de coruptie - Ioan Garbulet" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Tratat de criminalistica. Editia a V-a - Emilian Stancu Urmatoarea carte recomandata din categoria Penal
Emilian Stancu
80,00 lei
Elemente de drept penal al afacerilor - Hotca Mihai Adrian , Dobrinoiu Maxim Urmatoarea carte recomandata din categoria Penal
Hotca Mihai Adrian , Dobrinoiu Maxim
42,66 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PenalCarti recomandate din categoria Penal