Legea nr. 202/2010. Procedura penala Comentarii si solutii

Legea nr. 202/2010. Procedura penala 
 Comentarii si solutii - Zarafiu Andrei
Pret: 23,65 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roLegea nr. 202/2010. Procedura penala 
 Comentarii si solutii
  • Autor: Zarafiu Andrei
  • Editura: CH Beck
  • Colectia: Instrumente Juridice
  • Categoria: Penal
  • ISBN: 978-973-115-857-0
  • An aparitie: 2011
  • Numar de pagini: 176
  • Format carte:
Comanda acum "Legea nr. 202/2010. Procedura penala 
 Comentarii si solutii - Zarafiu Andrei" de pe libraria ishop la pretul de 23,65 lei
Descriere carte:
In materii in care normele sunt de imediata aplicare, orice interventie legislativa provoaca, prin natura sa, controverse si dispute.

Atunci cand insa continutul legii modificatoare contrazice insasi finalitatea sa, aparitia practicilor neunitare si a impedimentelor procesuale este inevitabila, intrucat legea este premisa si conditia procedurii.

Prezenta lucrare contine o analiza detaliata a modificarilor aduse de Legea nr. 202/2010 si implicit a consecintelor deloc neglijabile provocate de intrarea in vigoare a acestui act normativ. Ca si legea insasi, analiza imbraca o forma pluridisciplinara antamand aspecte legate de efectele produse de adoptarea Legii Micii Reforme in materie substantiala (drept civil, dreptul familiei, drept penal, drept contraventional) si procesuala (procedura civila si procedura penala), precum si in materia unor norme de organizare prevazute in legi speciale (Legea de organizare judiciara, Legea executorilor judecatoresti).

Utilitatea deosebita a lucrarii consta in faptul ca, dincolo de analiza critica, propune remedii juridice eficiente pentru depasirea impedimentelor procesuale generate de adoptarea legii. Prin oferirea unor solutii concrete, punctuale si fundamentate, lucrarea are valoarea unui indreptar destinat in primul rand practicienilor, dar poate fi si o sursa de inspiratie pentru legiuitor, in eventualitatea unor modificari viitoare.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Legea nr. 202/2010. Procedura penala 
 Comentarii si solutii
Cartea Legea nr. 202/2010. Procedura penala 
 Comentarii si solutii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Legea nr. 202/2010. Procedura penala Comentarii si solutii - Zarafiu Andrei" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PenalCarti recomandate din categoria Penal