Indrazneste... Intalnirile pe internet

Indrazneste... Intalnirile pe internet - Maia Mazaurette
Pret: 18,52 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIndrazneste... Intalnirile pe internet
Comanda acum "Indrazneste... Intalnirile pe internet - Maia Mazaurette" de pe libraria ishop la pretul de 18,52 lei
Descriere carte:
Indrazneste sa ai o viata personala plina de succes cu ajutorul intalnirilor pe internet. Cam aceasta este ideea de la care a pornit autoarea acestei carti, dorind totodata sa completeze un loc gol din biblioteca oricarui cititor actual, posesor de calculator. Daca la inceput agatatul pe net era privit ca un soi de activitate marginala, practicata de puberii plini de cosuri si de violatorii in serie, in prezent lucrurile s-au schimbat, si, in cel mai scurt timp posibil, ceea ce altadata era privit cu ironie va deveni o norma a societatii actuale.

Maia Mazaurette a dorit sa vina in intampinarea cititorilor oferindu-le, intr-un stil care amuza si instruieste totodata informatiile esentiale pentru cei care doresc sa-si gaseasca, cu ajutorul internetului, sufletul-pereche, o aventura de-o noapte, sau un partener pentru tot restul vietii. Dupa ce a explorat lumea virtuala in continua schimbare, autoarea a sintetizat informatiile in manualul mult asteptat de internauti.

Daca faci parte din aceasta categorie si vrei sa afli numaidecat: pe ce fel de siteuri sa intri, cum sa agati pe retelele de socializare, cum sa-ti faci un profil care sa iasa in evidenta, regulile de incepere a conversatiei si cele ale politetii ?geek?, si cum sa faci trecerea de la o intalnire virtuala la una reala apuca-te imediat de citit. In cel mai scurt timp vei afla toate trucurile de care ai nevoie si ce capcane trebuie sa eviti pentru a putea spera sa te observe persoana dorita care-ti va transforma dorintele in realitate.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Indrazneste... Intalnirile pe internet
Cartea Indrazneste... Intalnirile pe internet in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Indrazneste... Intalnirile pe internet - Maia Mazaurette" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Dineurile mondene. Manual de supravietuire - Michel Eltchaninoff, Sven Ortoli Urmatoarea carte recomandata din categoria Ghiduri practice
Michel Eltchaninoff, Sven Ortoli
18,52 lei
Fratele meu canabisul - Steven Wishnia Urmatoarea carte recomandata din categoria Ghiduri practice
Steven Wishnia
47,02 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Ghiduri practiceCarti recomandate din categoria Ghiduri practice