Bunele maniere in Europa

Bunele maniere in Europa  - Grazia Valci
Pret: 30,40 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roBunele maniere in Europa
Comanda acum "Bunele maniere in Europa  - Grazia Valci" de pe libraria ishop la pretul de 30,40 lei
Descriere carte:
Exista moneda europeana; exista fotbalul european; exista si meteorologia europeana; exista, desigur, politica, economia, stiinta, progresul sau tehnologia europeana. Este firesc, deci, sa existe si un cod comun al bunelor maniere.

Acest cod trebuie sa tina seama de conceptele de solidaritate, pace, cultura sociala, ospitalitate, toleranta - tot atatea sinonime ale amabilitatii si urbanitatii, dar extinse si interpretate de popoare diferite, fiecare avand o identitate precisa. Un cod european al bunelor maniere trebuie sa foloseasca un limbaj clar, in perfecta consonanta cu epoca noastra, ceea ce isi propune si volumul de fata - un ghid util pentru a ne putea comporta civilizat atat in Romania, cat si in Italia, Franta, Danemarca, Germania, Grecia..., oriunde in Europa.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Bunele maniere in Europa
Cartea Bunele maniere in Europa  in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Bunele maniere in Europa - Grazia Valci" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Ghiduri practiceCarti recomandate din categoria Ghiduri practice