In mintea lui Steve Jobs

In mintea lui Steve Jobs - Leander Kahney
Pret: 23,75 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIn mintea lui Steve Jobs
Comanda acum "In mintea lui Steve Jobs - Leander Kahney" de pe libraria ishop la pretul de 23,75 lei
Descriere carte:
Steve Jobs, geniul inovator, cel care a creat Apple Computer Inc. impreuna cu Steve Wozniak, si-a transformat trasaturile personalitatii intr-o filozofie de afaceri. Cartea aceasta va arata cum a reusit.

Intr-o cariera care se intinde pe patru decenii, Steve Jobs a revolutionat domeniile calculatoarelor, filmelor de animatie si muzicii. Unii il venereaza ca pe un zeu. Pe de alta parte, sunt legendare povestile despre teribilele lui accese de furie si, in general, despre comportamentul sau dificil.

In mintea lui Steve Jobs exploreaza personalitatea fascinanta a lui Steve, pentru a descoperi secretele rezultat elor lui incredibile. In pofida multor insuoiri pe care unii le-ar considera defecte, el a condus companiile Apple si Pixar spre triumf si a devenit miliardar prin propriile sale puteri. Si-a atras clienti loiali pana la fanatism si a asigurat managementul unora dintre brandurile cele mai puternice din lume.

Leander Kahney, autorul principal al site-ului Cult of Mac, a scris o carte unica, partial biografie, partial ghid de leadership, o carte incitanta, care se citeste pe nerasuflate.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre In mintea lui Steve Jobs
Cartea In mintea lui Steve Jobs in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "In mintea lui Steve Jobs - Leander Kahney" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cum sa formezi echipe de succes -  Kenneth Blanchard , Alan Randolph, Peter Grazier Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
Kenneth Blanchard , Alan Randolph, P...
18,05 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ManagementCarti recomandate din categoria Management