Managementul productiei si al operatiunilor

Managementul productiei si al operatiunilor - Gheorghe Militaru
Pret: 28,40 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roManagementul productiei si al operatiunilor
  • Autor: Gheorghe Militaru
  • Editura: All
  • Colectia: Oferte Speciale Toamna 2009
  • Categoria: Management
  • ISBN: 973-571-877-0
  • An aparitie: 0
  • Numar de pagini: 336
  • Format carte:
Comanda acum "Managementul productiei si al operatiunilor - Gheorghe Militaru" de pe libraria ishop la pretul de 28,40 lei
Descriere carte:
Lucrarea se adreseaza studentilor, managerilor si specialistilor care isi desfasoara activitatea in sfera productiei sau a serviciilor. Ea ofera cititorilor o sinteza utila si cuprinzatoare a cunostintelor din domeniul managementului productiei, intr-o prezentare accesibila si atractiva atat din perspectiva stiintifica, cat si practica.

Aceasta carte integreaza intr-un mod unitar sistemele de productie si cele prestatoare de servicii. Fiecare capitol se deschide cu o trecere in revista a problemelor care urmeaza a fi tratate si a obiectivelor urmarite. O atentie speciala a fost acordata studiilor de caz si aplicatiilor, care ilustreaza principalele aspecte teoretice descrise in lucrare.

Gheorghe Militaru este conferentiar doctor inginer economist la Catedra de Management Industrial, Departamentul de management din cadrul Universitatii Politehnica din Bucuresti. El preda o serie de cursuri in domeniul managementului, cum ar fi Managemntul productiei, Sisteme informatice pentru management, Management financiar, Bazele managementului industrial, Managementul proiectelor si este autor a opt carti si a circa nouazeci de studii si articole.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Managementul productiei si al operatiunilor
Cartea Managementul productiei si al operatiunilor in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Managementul productiei si al operatiunilor - Gheorghe Militaru" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Management - Valentina Zaharia Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
Valentina Zaharia
19,00 lei
Stim sa conducem? - Ion Verboncu Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
Ion Verboncu
33,25 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ManagementCarti recomandate din categoria Management