Afaceri bune. Leadership, flux si gandire pozitiva

Afaceri bune. Leadership, flux si gandire pozitiva - Mihaly Csikszentmihalyi
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAfaceri bune. Leadership, flux si gandire pozitiva
Comanda acum "Afaceri bune. Leadership, flux si gandire pozitiva - Mihaly Csikszentmihalyi" de pe libraria ishop la pretul de 20,90 lei
Descriere carte:
Psihologia experientei optime! Afaceri bune porneste de la premisa ca traim astazi intr-o era in care afacerile si munca, in general, au inlocuit religia si politica. M.Csikszentmihalyi descrie modul in care liderii din domeniul afacerilor, managerii si chiar lucratorii insisi isi pot gasi ?fluxul?, contribuind nu doar la crearea propriei lor fericiri, ci chiar la aparitia unei societati drepte si in continua evolutie. El identifica factorii cruciali pentru functionarea unei afaceri bune: increderea, angajarea in formarea unui mediu propice pentru dezvoltarea angajatilor si devotamentul fata de obtinerea unui produs care sa vina in ajutorul oamenilor. Aceasta carte ar trebui citita de catre toti cei care pretuiesc contributiile individuale pozitive in lumea atat de schimbatoare a afacerilor.
Pentru realizarea ei, autorul a intervievat mai multe zeci de CEO exemplari din punctul de vedere al implicarii lor intr-o astfel de misiune, a caror intelepciune s-ar putea rezuma prin urmatoarea fraza: ?Liderii ar trebui sa ofere angajatilor posibilitatea de a munci cu bucurie, spre multumirea sufletului lor, tinand cont totodata si de nevoile societatii.?

Dale Carnegie spunea ca exista patru cai, si numai patru, prin care putem avea contact cu lumea. Suntem evaluati si clasificati in functie de ce facem, cum aratam, ce spunem si cum o spunem.
Colectia Carti Cheie a fost conceputa intocmai pentru a va ajuta sa parcurgeti aceste patru cai, dezvaluind secretele de succes ale celor mai avizati autori in materie. Un ghid esential pentru cei ce isi doresc sa isi atinga scopurile propuse si sa aiba o viata fericita si echilibrata.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Afaceri bune. Leadership, flux si gandire pozitiva
Cartea Afaceri bune. Leadership, flux si gandire pozitiva in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Afaceri bune. Leadership, flux si gandire pozitiva - Mihaly Csikszentmihalyi" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Managementul resurselor umane. Teorie si practica, Editia a II-a - Viorel Lefter , Alecxandrina Deaconu , Cristian Marinas , Irinel Marin , Ramona Puia , Elvira Nica Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
Viorel Lefter , Alecxandrina Deaconu ...
54,15 lei
Cum sa gestionam bugetele - Stephen Brookson Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
Stephen Brookson
17,67 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ManagementCarti recomandate din categoria Management